--> Луцьким ліцеїстам провели чесну бесіду про алкоголь та наркотики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьким ліцеїстам провели чесну бесіду про алкоголь та наркотики

1
0
Луцьким ліцеїстам провели чесну бесіду про алкоголь та наркотики
У Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбулося ток-шоу "Ми здорові, бо ми – свідомі", яке зібрало цілий аншлаг.

Про шкоду наркотичних, алкогольних та тютюнових речовин більше 200 ліцеїстів поспілкувалися в рамках Соціальної програми від Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський, - пише ІА Конурент.

Координаторка проекту Христина Назар у мережі поділилася враженнями від заходу.

«Ділилися серйозними роздумами щодо цінності життя та вражали непохитністю важливих пріоритетів... Навіть така велика аудиторія не стала перешкодою, а скоріше навпаки: все пройшло на найвищому рівні! В учнів залишилися приємні враження, адже вони отримали найважливіше – практичні знання, які 100% знадобляться у житті, оскільки ми всі є частиною суспільства і стикаємося з різними ситуаціями. Проте зараз можна сказати, що хлопці стали сильнішими, бо ж вони володіють інформацією і, відповідно, можуть володіти ситуацією», – зауважила координаторка після корисного ток-шоу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свідомі який аншлаг? Їх як собак туди зігнали. Хто служив той знає .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні