Грузія відмовляється від поліетиленових пакетів

1
2
Грузія відмовляється від поліетиленових пакетів
Уряд Грузії в рамках “зеленої економіки” та політики з охорони навколишнього середовища ухвалив рішення, які мають поетапно забезпечити максимальне вилучення з ужитку одноразових пакетів.

Про це 12 вересня на брифінгу заявив прем’єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе, передає УНН з посиланням на “Грузія Online”.

За словами прем’єра, уряд активно розвиває політику зеленої економіки. Перший етап вилучення з ужитку одноразових поліетиленових пакетів товщиною менше 15 мікрон почнеться з 1 жовтня, а з першого квітня наступного року буде заборонено виробництво, імпорт і реалізацію будь-яких поліетиленових пакетів.

“Як відомо, в останні роки весь світ оголосив боротьбу використання пакувального матеріалу, виготовленого із пластику. Навколишнє середовище найбільше забруднюється саме продуктами з пластика, особливо це стосується широко поширених т.зв. пластикових пакетів. Ця проблема гостро стоїть в Грузії. Відповідно, уряд Грузії, в рамках нашої зеленої економіки і політики з охорони навколишнього середовища, взяло регуляції, які будуть задіяні вже з 1 жовтня 2018 року і поетапно забезпечать максимальне вилучення з ужитку одноразових пакетів”, - зазначив Бахтадзе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б від бруду відмовились! Із п‘яти знайомих, чотири потравились від їжі! Фу бл!(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні