Лучанина, який жив у машині, зі скандалом впустили додому

2
7
Лучанина, який жив у машині, зі скандалом впустили додому
Після трьох тижнів життя у машині лучанин Георгій Назарчук переїхав у квартиру.

Хоча й звідти його намагається вигнати пасинок.

Кілька місяців тому 61-річний чоловік потрапив у аварію. А коли повернувся з лікарні, побачив, що в квартирі, де він мешкав з прийомним сином, замінили замки.

Після цього лучанин три тижні провів у розбитому автомобілі у дворі на вулиці Гордіюк. А днями Георгій Назарчук повернувся в квартиру. Пустив його квартирант.

"У неділю ми приїхали сюди, квартирант нам відкрив двері. Ми пояснили ситуацію, він каже: "Ми не проти", – коментує ситуацію лучанин Георгій Назарчук.

Наступного дня, за словами чоловіка, до нього прийшов пасинок. Він вивіз пенсіонера на інвалідному візку на сходову клітку. А речі порозкидав. Аби вгамувати власника квартири, довелось викликати поліцію. Та повернула чоловіка до квартири.

Георгій Назарчук має інвалідність першої групи. Ще у 80-х роках він невдало пірнув у воду і зламав хребет. Нещодавно міський департамент соцзахисту виділив йому два візки. На них лучанин і пересувається квартирою. А от вийти з неї самостійно не може - пандуса у будинку немає.

Доглядає за чоловіком сестра. Жінка щодня привозить їжу, хоча живе на іншому кінці міста.

Разом з адвокатом Георгій Назарчук подав позов до суду на колишню дружину і сина. Лучанин переконаний: його незаконно виписали з квартири.

Натомість Володимир - пасинок Георгія Назарчука коментувати ситуацію відмовляється.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає чого невдало пірнати в воду. При цьому будучи тверезим.
Відповісти
пасинку нада ноги пламати і хай йде на вулицю бродити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні