Лучанин досі живе в потрощеному авто. ВІДЕО

1
-4
Лучанин досі живе в потрощеному авто. ВІДЕО
Лучанин Георгій Назарчук досі живе у потрощеній "Таврії".

Два тижні тому він повернувся з лікарні, - інформує 12 канал.

Замки на дверях його квартири були замінені, а у помешканні вже жили квартиранти. Так чоловік і став жити у останньому прихистку - побитому авто.

Годує його сестра та сусіди - приносять їжу прямо до автівки. Родичка розповідає - за цей час стукала у всі двері, чекала на допомогу міської влади, яка нібито обіцяла посприяти поселенню чоловіка хоч у якийсь притулок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанина, який тиждень живе в авто, тимчасово поселять у притулок церкви

«На сьогоднішній день я не відчула допомоги. Я в п'ятницю розмовляла з директором департаменту соціального захисту, департаменту територіального. Всі мені, як то кажуть, послухали мою розповідь, і на цьому закінчилось», – каже сестра чоловіка Діна Собковська

Жінка каже: нещодавно консультувались із адвокатом. Ознайомившись із документами, юрист розповів, що тепер прав власності на житло її брат і справді немає, оскільки є дарча як подарунок своєї частинки квартири синові.

Тож боротись за неї - марна справа. Залишається єдиний варіант - знайти недорогий пансіонат чи притулок.

Детальніше – у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"...оскільки є дарча як подарунок своєї частинки квартири синові.
Тож боротись за неї - марна справа. Залишається єдиний варіант - знайти недорогий пансіонат чи притулок."
Дурня якась. Я не в курсі всієї справи,але якщо чоловік позбавився (добровільно) права власності на частку помешкання,це не значить,що він позбавився права користуватись тим помешканням.Без його згоди ніхто не має права виписати йогго з помешкання.Хіба що за рішенням суду.І він має право там проживати.Виселити його ж можуть за мотивованим рішенняим суду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні