Лучанина, який тиждень живе в авто, тимчасово поселять у притулок церкви

3
1
Лучанина, який тиждень живе в авто, тимчасово поселять у притулок церкви
Лучанина, який вже понад тиждень живе у автомобілі, тимчасово поселять у Центр обліку бездомних, яким опікується церква.

Про це йдеться на сторінці департаменту соціальної політики Луцької міської ради у Фейсбуці.

Нагадаємо, 61-річний лучанин Георгій Назарчук змушений жити у автівці в одному з дворів спального району Луцька, оскільки до квартири його не впускає син.

За словами чоловіка, два місяці тому він потрапив у ДТП, та довгий час перебував у лікарні. Коли повернувся додому, побачив, що замки до квартири змінені, а у помешканні, де він жив раніше з сином, живуть квартиранти.

На сторінці департаменту йдеться про те, що у п'ятницю, 31 серпня,
за ініціативи директора департаменту соціальної політики Вікторії Майбороди та директора територіального центру соціального обслуговування у місті Луцьку Галини Шатецької, а також із представниками управління охорони здоров’я Луцької міської ради та юристами з Центру надання безоплатної правової допомоги було проведено зустріч з лучанином Георгієм Назарчуком, який вже понад тиждень живе у салоні автівки поруч із своєю колишньою квартирою.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Сестра теж відмовилась»: подробиці історії лучанина-вигнанця, який живе в машині

"В обговоренні та з'ясуванні обставин, що призвели до даної життєвої проблеми Георгія Назарчука взяла участь і його рідна сестра Діна Собковська. В результаті зустрічі було вирішено в найкоротші терміни допомогти пану Геогрію пройти медичне обстеження, необхідне для його тимчасового поселення в Центр обліку бездомних, яким опікується церква "Фіміам", а також надання безкоштовного юридичного супроводу для подальшого вирішення нагальних проблем його життя", - пишуть на сторінці департаменту.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сам переписав квартиру , а тепер бідкається.
Відповісти
Хто хоче трахатись, так, по дорослому!??)
Відповісти
Я так і знав, що вона хоче!)) Дуже вже багато мошки дрозофіли!!!))) Ахахахаха
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні