«Сестра теж відмовилась»: подробиці історії лучанина-вигнанця, який живе в машині

3
3
«Сестра теж відмовилась»: подробиці історії лучанина-вигнанця, який живе в машині
У луцькому дворі в машині живе чоловік з інвалідністю від якого відмовились родичі та вигнали з дому.

По вулиці Гордіюк, 4А уже більше тижня 61-річний громадянин ночує в автомобілі, оскільки з помешкання рідні чоловіка виписали його без відома, а син взагалі позбавив себе обов’язку опіки над батьком, - повідомляє патрульна поліція Волині у Фейсбуці.

Сестра теж відмовилась від брата, хоча ще місяць тому обіцяла взяти до себе і потримати певний час, поки не втрясеться ситуація з документами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку чоловік живе в машині, бо з квартири його вигнав син

Наразі ж патрульні опинились перед дилемою: куди відправити чоловіка, як забрати з вулиці – невідомо. У департаменті соцполітики запевняють, що необхідно переконати сестру підготувати і спрямувати документи для поселення чоловіка в геріатричний пансіонат.

«Справді, з юридичної точки зору його так звані родичі все оформили правильно. Але тепер ми маємо людину на вулиці і реально не маємо повноважень, як діяти далі і що з ним робити. Добре, що є небайдужі громадяни, які годують його, поять гарячим чаєм, адже він не може ходити, автомобіль пошкоджений після ДТП. Найгірше, що скоро холоди, і таких людей більшатиме на вулицях міста», - розповідає поліцейський Тарас.

За його словами, щоб відправити їх в якийсь притулок, треба вирішити ряд проблем, починаючи з відсутності спеціального транспорту для перевезення так званих осіб без місця проживання і закінчуючи паперовою тяганиною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
напевне, всіх.
До сирих печінок.
Відповісти
жах.... щоб там не було... це ж батько
Відповісти
1)його ніхто не виписував без його дозволу.
2)Син йому купив(3500$ -від собезу обовязкова проплата) цю автівку яку він розбив.
3)квартира ніколи його не була Ця квартира його жінки(Підприємця)яка власне була куплена у 2002р. після розводу (в 1997р.)з цим "Чоловіком".
4)Сина(не рідного) зобов"язав суд сплачувати АЛІМЕНТИ якоби батькові.
5)Не рідний син Купив йому візка на Джойстику вартістю 4000$.який забрала РІДНА сестра Назарчука Г.О.
6)Ця людина прогуляла і пропила все своє життя,і як сказав головний Лікар Відділення нейрохірургії Колихан Володимир П.-Це аферист який 1982 році будучи на підпитку зніс жилий будинок в с.Переспа влетівши в нього на повному ходу автомобілем москвіч 412.
7)Назарчук Г.О. має власний будинок(батьківський) за адресою м.Луцьк,вул.Довженка 25,в якій вселилася сестра та вигнала його.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні