У Луцьку чоловік живе в машині, бо з квартири його вигнав син. ФОТО

9
3
У Луцьку чоловік живе в машині, бо з квартири його вигнав син. ФОТО
61-річний лучанин Георгій Назарчук змушений жити у автівці в одному з дворів спального району Луцька, оскільки до квартири його не впускає син.

За словами чоловіка, два місяці тому він потрапив у ДТП, та довгий час перебував у лікарні. Коли повернувся додому, побачив, що замки до квартири змінені, а у помешканні, де він жив раніше з сином, живуть квартиранти.

Син, щоправда - не його рідний, а дружини, від першого шлюбу. Втім, чоловік хлопця усиновив ще 10-річним і виховував.

Наразі дружина Георгія - на заробітках в Італії. Син, який жив раніше у квартирі, за словами сусідів, теж виїхав на кордон.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Подробиці історії лучанина-вигнанця, який живе в машині

"У мене немає родичів, я нікому не потрібен. Тому мушу жити тут", - каже Георгій Назарчук.

Вже тиждень чоловік практично не виходить з машини, оскільки має інвалідність першої групи та погано пересувається самотужки.

Харчі та воду йому приносять небайдужі сусіди. Вони ж звернулись до поліції та соціальних служб, аби ті допомогли влаштувати чоловіка у геріатричний пансіонат, або ж у хоспіс.

Про деталі ситуації дізнавайтеся у вівторок, 28 серпня з сюжету 12 каналу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно правда бачити Інваліда на вулиці та ще й в Автомобілі...Чому ніхто не запитав звідкі у інваліда над прибуткі для купівлі авто,і чому його ніхто не хоче... цього АФЕРИСТА НАВІТ ГОЛОВНИЙ ЛІКАР ВІДДІЛЕННЯ ТАК НАЗИВАВ...А" син" прийомний для нього зробив більше ніж його РІДНИЙ.І авто проплатив (3000$)на якому він зараз їздить і інвалідного візка взяв з Електро з джойстиковим керуванням(4000$)який забрала його сестра та й допомагав постійно вдівав ,корми ,поїв взував ,вдівав.А він в свою чергу на Аліменти подав які син зараз йому сплачує хоча він в свою чергу у вихованні сина нічогісенко не зробив.Доречі докумеети для поселення у будинок для людей похилого віку син також збирав.
Відповісти
Якщо когось і називати аферистом,то точно не Георгія. Знаю їхню сім'ю давно,і Жора,не зважаючи на інвалідність,працював і заробляв на квартиру,і машину(не та,що на фото,а іномарку). Дуже шкода,що самі близькі люди,можуть бути такими жорстокими,і байдужими. Сподіваюсь справедливість переможе.
Відповісти
А ТИ ОКСАНА КРАЩЕ РОЗКАЖИ ЯК ТИ З ЖОРОЮ ПРОПИВАЛА УСІ ЙОГО ЗАРОБІТКИ ,ЯКІ ВІН НА АВТОМОБІЛІ ЯКИЙ КУПИЛА ДРУЖИНА,ІНОМАРКІ ТА НЕ ОДНУ, ЗАРОБЛЯВ ТА ПРОПИВАВ УСЕ З ТАКИМИ ЯК ТИ ЗАХИСНИЦЯ "АДВОКАТ" НЕЗНАЄШ ТИ НІЧОГО АБСОЛЮТНО ЗА ЦЮ ЕКС СІМЬЮ , БО ЕКС ДРУЖИНА З ЖОРОЮ РОЗВЕДЕНА 29 РОКІВ ТОМУ . І РОЗПИСАНІ ВОНИ БУЛИ ВСЬОГО ОДИН РІК . ОТ І ПОДУМАЙ "РОЗУМНИЦЯ " ПЕРЕД ТИМ ЯК ЛЯПАТИ ЯЗИКОМ . А НА РАХУНОК ЖОРИ ,ЦЕ БРЕХУН ВСЕСВІТНІЙ , РОЗКАЗУВАВ БАСНІ КРИЛОВА УСЬОМУ СВІТУ. БО ВСІ ЖОРУ ГНАЛИ ДРАНОЮ МІТЛОЮ , БО ТО Є ГИДОТА ,ЯКА КОРИСТУВАЛАСЬ СВОЄЮ ІНВАЛІДНІСТТЮ І БИЛА НА ЖАЛІСТЬ УСІХ. ТАКИХ АФІРІСТІВ ДУЖЕ БАГАТО . ПОДІЛАМ ВАМ УСІМ ,СПЛЕТНІКАМ.
Відповісти
Доречі,у прийомного сина на даний момент 3 квартири(одна з яких куплена на гроші Георгія),а на рахунок допомоги сина-цього ніколи не було!!(Георгій забезпечував себе сам.).А сьогодні,коли хвороба і вік дає про себе знати людину кинули всі!!!Складається враження,що перший коментар від невдячного сина.....
Відповісти
ОТ ВАМ І ПЛІТКИ. БРЕХНЯ .ЖОВТА БРЕХЛИВА ПРЕСА. БРЕХЛИВА СЕСТРИЧКА !!!!! А ВАМ НІКОМУ НЕ ПРИЙШЛО В ГОЛОВУ ЧОМУ ЦЕЙ " ПАН " УСІ РОКИ МОВЧАВ І ТУТ ВДРУГ ПОЧАВ СУДИТИСЯ ЗА МОЮ КВАРТИРУ. ? ? ? ТОМУ ЩО ЦЕЙ ПАН ЗНАВ ЯКЩО Я ЖИВА ВІН НІЧОГО НЕ ВИ СУДИТЬ У МЕНЕ! !!!! АЛЕ СОРОКА НА ХВОСТІ ПРИНЕСЛА ЗВІСТОЧКУ ДОБРУ .ЩО НІБИ-ТО БАРАНЧУЧКА ПОМИРАЄ ВІ РАКУ В ІТАЛІЇ ОТ ВОНО ЦЕ БИДЛО І ПРОДУМАЛО ПЛАН ДІЙ. СИН -ПАСИНКА МОЛОДИЙ ЧОЛОВІК ДОБРИЙ МИ ЙЬОГО ЗАТИКНЕМО В ДЗЮРКУ І КВАРТИРУ ЗАБЕРЕМО. БО ВІН БУВ МАЛИМ І НІЧОГО НЕ ПАМЬЯТАЄ !!!!! ЦІ АФЕРИСТИ СОБКОВСЬКА І НАЗАРЧУК ПРОДУМАЛИ ДОБРЕ УСЕ! !!!! ВОНИ НЕ ТІЛЬКИ КВАРТИРУ НАДУМАЛИ ЗАБРАТИ У МОГО СИНА А ЗА ЦІ РОКИ НАВІТЬ ВСЕ З КВАРТИРИ ВИНЕСЛИ ПІД ЧИСТУ НАВІТЬ ТРУСИ МОЇ! !!!! НУ ЦЕ СОБКОВСЬКА РОБИЛА НАВІТЬ КОЛИ Я ПРИЙШЛА ЖИТИ НА 1 РІК ДО НИХ ПЕРЕД ОТРИМАННЯМ КВАРТИРИ! !!!! КОЛИ ОТРИМАЛА ОРДЕР ПРОСТОЯВ НА ЧЕРЗІ 17 РОКІВ В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ СОБКОВСЬКОЇ Я ВИНОСИЛА МОЇ МЕБЛІ МАТРАСИ ГОСТІ В ХАТУ А Я З ХАТИ !!!!! БАЧИЛИ ВСІ ЦЕЙ КОНЦЕРТ! Я НЕМОГЛА БІЛЬШЕ ЗАЛИШАТИСЬ З ЦИМИ ЗЛОДЮГАМИ ЗАЛИШАТИСЬ НІ ОДНІЄЇ ХВИЛИНИ МІЙ ЗНАЙОМИЙ МЕНІ ДОПОМІГ ПЕРЕЇХАТИ І ЗАНЕСТИ УСЕ НА 5 ПОВЕРХ. . . . ЦЕЙ ДИБІЛ ВЖЕ БУВ П'Я НИЙ В ДРИЗ. ...... НАЗАРЧУК Г.О."ПАН" ЯК ЙЬОГО НАЗИВАЛИ ГАЗЕТИ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ХОЧУ ЩОБ УСІ ЦІ " ЖОВТЯКИ" В СУД ПРИЙШЛИ Я ЇХ УСІХ ЗАПАМ'Я ТАЛА КОЛИ ВОНИ МОГО СИНА І МЕНЕ ГРЯЗЮКОЮ ОБЛИВАЛИ ПРИХОДЬТЕ ДО СУДУ ПОЧУЄТЕ НАБАГАТО БІЛЬШЕ! !!! Я ЦЕ ГИДКЕ ПРІЗВИЩЕ ЗІТРУ НАКІНЕЦЬ !!!!!! ПОБАЧИТЕ ДОКУМЕНТИ Я ВАМ ПОКАЖУ! !!! ЗВОНІТЬ МОЇ РЕКВІЗИТИ Є КРУГОМ РОЗПОВІДАТИ Є ЩЕ БАГАТО ЦІКАВОГО. .... БІБЛІЇ КАЖЕ:" НЕ СУДІТЬ БО БУДЕТЕ СУДИМИМИ "
Відповісти
А ТИ ЩО БУЛА ПРИСУТНЯ ,У ЗБІРКАССАХ КОЛИ ГЕОРГІЙ ОПЛАЧЮВАВ " СВОЇ" КВАРТИРИ ❓ ЗАЗДРІСТЬ ТЕБЕ ЗАДАВИЛА ЮЛЯ , ТИ ЗЛИШСЯ БО ТЕБЕ НЕЗАДОВІЛЬНИЛИ ЯК ТВОЮ МАМУ . ПАША ЩЕ НЕ ВТІК ❓❓❓????
Відповісти
МЕНІ НЕМАЄ ЧОГО СКРИВАЄ !А ОТ СІМЬЯ СОБКОВСЬКИЙ ЦЕ ЗАВЖДИ БУЛА СІМЬЇ НЕ БЛАГОПОЛУЧНОЮ !!! ЩОБ ЗРОЗУМІТИ ТРЕБА ЖИТИ З НИМИ В ОДНІЙ ХАТІ НА ДОВЖЕНКО 25 ! ТАМ ЗАХОВАНІ УСІ СЕКРЕТИ ЦИХ ЗЛОДЮГ! Е ПІДВАЛ ПІД ХАТОЮ ПРО ЯКИЙ НІХТО НЕЗНАЄ ТУДИ ХОВАЛИСЯ УСЕ. А ЗАРАЗ ВИВОЗИТЬСЯ ВСЕ В СЕЛО МАЛИНІВКА БО ТАМ ЗАВЖДИ БУЛО ІНШЕ СХОВИЩЕ ХАТА ТІТКИ ДЕ ЗБЕРІГАЮТЬСЯ ВКРАДЕНІ РЕЧІ !к
Відповісти
І ДЛЯ ТОГО ЩОБ КАЗАТИ ДУРНИЦІ ТРЕБА МАТИ ДОКАЗИ!!!!!!! НАЗВИ АДРЕСИ ЦИХ ТРЬОХ КВАРТИР ПІДИ В ЖЕК І ТОБІ СКАЖУТЬ ХТО ВЛАСНИКІВ .ТУПІСТЬ ПЕРШЕ ЩАСТЯ .БО ДУРНЮ ДОБРЕ ЖИТИ БЕЗ МОЗГІВ! ПОДРУГЕ ДЯДЯ ЖОРА ДОБРИЙ ДЯДЯ ТІЛЬКИ ТОДІ КОЛИ ЙЬОМУ ЩОСЬ ТРЕБА. ЯКЩО ЩОСЬ ДАЄ ТО НЕ ЗАДАРМА ПОТІМ ЗАБЕРЕ В 10000 7+РАЗІВ БІЛЬШЕ! !!!!!! НА РАХУНОК ЗАРОБЛЯННЯ ГРОШЕЙ ЦЕЙ "ПАН" СОБІ НАВІТЬ НА ТРУСИ НЕ ЗАРОБИВ БО ВСЕ ПРОПИВАВ! !!!! ВСЕ ЙЬОГО СРАНЕ І СЦЯНЕ ЖИТТЯ Я ЙЬОМУ КУПУВАЛА ВСЕ І ОДЕЖУ І ВЗУТТЯ І МАШИНИ І КРІСЛА ІНВАЛІДНІ І МІЙ СИН А СЕСТРИЧКА ЙЬОГО ТІЛЬКИ ОБКРАДАЛА! Я БАГАТО ПОДОРОЖУВАЛА І БУЛА В РІЗНИХ КРАЇНАХ ПРИВОЗИЛИ РЕЧІ ДУЖЕ ГАРНІ І МЕНІ ВСІ ЗАЗДРИЛИ ОТ САМЕ МОЇ РЕЧІ Я ЗНАЙШЛА У СОБКОВСЬКОЇ В СУМЦІ КОЛИ ВОНА ПРИХОДИЛА ДО МЕНЕ ДОДОМУ! !!! ПОТІМ МАТІР ЇЇ ПОМЕРЛА Я ПРИЙШЛА НА ПОХОРОНА І СОБКОВСЬКА ПОСЛАЛА МЕНЕ ЗА РУШНИКОМ В КІМНАТІ ВЗЯТИ БО У ТРУПА СЛЮНА ТІКЛА Я ВИТЯГУ РУШНИК А ТАМ МОЇ ДОРОГОЦІННІ КАМНІ ЩО МЕНІ МОЯ МАТІР ПОДАРУВАЛА КОЛИ В ІНДІЮ ЇЗДИЛА І МОЇ СЕРЬГІ КОЛЬЦА СРІБНІ !!!!! ТО ЦЕ ТИ КАЖЕШ ЧЕСНИЙ ДЯДЯ ЖОРА! !!!! ТА ЩО ВИ ЗНАЄТЕ ПРО ЦИХ......
?? ? ? ? ? ? НІЧОГО АБСОЛЮТНО.....!!!!!!!! І ЩЕ БАГАТО Є ДОКАЗІВ І СВІДКІВ ТЕЖ
Відповісти
ВСЕ ЦЕ НЕПРАВДА ! ЦЕЙ ІНВАЛІД НАДУМАВ ПРИВЛАСНИТИ КВАРТИРУ МОЮ! ТОМУ ЩО РАНІШЕ БУВШИ МОЇМ ВОДІЄМ ЗАРОБЛЯВ НА МОЇХ
АВТОМОБІДЛЯХ ДЛЯ СВОГО РОЗГУЛЬНОГО ЖИТТЯ ГАРНУ КОПІЙКУ ТАЙ ЩЕЙ ОБКРАДАВ МЕНЕ!!!!!!! А ЗАРАЗ НЕ МОЖУТЬ ВЖЕ ОБКРАДАТИ МЕНЕ БІЛЬШЕ БО Я ЗАКРИЛА ЇМ ВХІД В КВАРТИРУ ТО ВОНИ НАДУМАЛИ КВАРТИРУ ВІДІБРАТИ! !!!!!! ЦЕ ШАЙКА ШАХРАЇВ! Я ХВОРА І НЕМОЖУ ДОПОМОГТИ МОМУ СИНУ В ЦЕЙ ТЯЖКИЙ МОМЕНТ ДОПОМОГТИ РОЗБОМБИТИ ДОКАЗАМИ ЦИХ ШАХРАЇВ АЛЕ Я ПРИЇДУ І ДОКАЖУ УСІМ ЩО ВСЕ ЦЕ НЕ ТАК ЯК РОЗПОВІДАЮТЬ ЦІ СУБ'Є ТИ. ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні