У Америці пес випав з корабля і проплив 5 кілометрів до берега

0
6
У Америці  пес випав з корабля і проплив 5 кілометрів до берега
Собака Харлі впав з яхти під час шторму і зумів проплисти 5 кілометрів до суші.

Його господар Шейн Хейл з американського міста Сарасота, штат Флорида хотів обійти під вітрилом весь світ, - пише gazeta.ua.

З собою мандрівник взяв тільки улюбленого вихованця.

Біля західного узбережжя Флориди яхта потрапила в сильний шторм. Судно ледь трималося на плаву, згодом відмовив двигун. Пес опинився за бортом.

Чоловік кинувся до свого собаки, який був на повідку і в жилеті - але коли витягнув повідок, на ньому був лише жилет, без собаки. Хоча буря знищила яхту, на яку він витратив всі заощадження, його турбував тільки зниклий пес.

"Господар був абсолютно непохитний, - розповідає капітан буксира, який приплив на допомогу Хейлу. - Каже: "Треба знайти собаку. Плюньте на корабель, мені потрібен тільки собака". Ви не уявляєте, в якому сум'ятті він був".

Опинившись на березі, мандрівник написав про зниклого собаку в соцмережах. Менш ніж через добу йому подзвонив чоловік, який знайшов Харлі на пляжі. Собака зумів проплисти п'ять кілометрів серед триметрових хвиль і благополучно дістатися суші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні