У селі на заході України вовки масово вбивають собак

0
У селі на заході України вовки масово вбивають собак
На півночі Рівненщини місцеві жителі та лісники зафіксували зграю вовків. Зокрема хижаки з'явились і у Старому селі, де почали викрадати собак.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ITV.

За інформацією телеканалу, на півночі Рівненщини вовки з'їли понад 10 собак. Відомо, що нині у зграї ходить 6 вовків.

Житель Старого села Петро Павлович каже, що останнім часом вовки все частіше потрапляють у поле зору людей. То їх фіксують на під'їзді до села, то на його околицях. Нещодавно вовки посеред ночі викрали його пса.

І хоч пан Петро переконує, що не боїться вовків, його думку поділяють не всі. Зокрема жінки, які мають дітей. Людмила Вакулич розповідає, хоч випадків нападу хижаків на людей ще не було зафіксовано, страх все ж присутній.

Зграю вовків на своїй ділянці зафіксував Петро Василевич. Чоловік працює інспектором природного заповідника. Каже, що спостерігає за хижаками із листопада минулого року.

Зі слів начальника Старосільського ПНДВ Олега Захожого, вовки на Півночі Рівненщини – це не рідкість і аж ніяк не дивина. Безпосередньо у лісах Старосільського природоохороного науково-дослідного відділення вовки з'явились близько 5 років тому.

Олег Захожий додає, нині вовки не несуть жодної загрози для людей. Тож хвилюватись не потрібно. Разом з тим, у лісах на Півночі Рівненщини можна зустріти і багато інших дивовижних тварин. Наприклад видру, норку, борсука, лося, зайця, козулю, кабана та навіть рися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні