У селах на заході України масове нашестя вовків

0
У селах на заході України масове нашестя вовків
На Закарпатті мешканці сіл неподалік Ужгорода скаржаться на справжнє нашестя вовків.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Закарпатці кажуть, що хижаки приходять в села цілими зграями посеред ночі. Їхніми жертвами за останній час стало чимало домашніх собак: лише на одній вулиці села вовки вбили з десяток.

"Від мого 50-кілограмового собаки лишилася одна кісточка", – скаржиться чоловік на ім’я В’ячеслав, показуючи журналістам місце загибелі свого пса.

Однак селян більше турбує навіть не це, а та обставина, що вовки можуть становити загрозу для дітей, які ходять сільською дорогою до школи. На певних ділянках цієї дороги малечу буде просто нікому захистити, якщо раптом нападуть хижаки.

Ймовірно, чисельне зростання вовчої популяції пов’язано із забороною полювання на них, яку запровадили після повномасштабного російського вторгнення, кажуть місцеві. Через цю ж причину вовки стали менше боятися людей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні