--> У волинян забиратимуть субсидії. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинян забиратимуть субсидії. ВІДЕО

7
-5
У волинян забиратимуть субсидії. ВІДЕО
Цьогоріч правила нарахування субсидій стали суворішими. З 1 травня у деклараціях потрібно вказувати доходи усіх зареєстрованих у помешканні людей. Байдуже - живуть вони у ньому чи ні.

Більше того - якщо чоловік і дружина прописані у різних місцях, субсидію все одно розраховуватимуть на них обох, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

"Якщо чоловік і дружина зареєстровані в різних квартирах, то при розрахунку субсидії дружині буде враховуватись дохід чоловіка, а при розрахунку субсидій чоловікові буде враховуватись дохід дружини", - розповідає заступник директора департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Людмила Сірбіненко.

Якщо чоловік та дружина зареєстровані у різних помешканнях, до початку опалювального сезону їм потрібно звернутись до відділів соцзахисту. Також це варто зробити людям, у яких змінився склад сім'ї, переселенцям та орендарям помешкань. Вони повинні заново подати заяви на отримання субсидій та заповнити декларації про доходи.

Зі слів Людмили Сірбіненко, під час минулого опалювального сезону субсидії отримували майже 70% волинян. На це держава витратила більше двох мільярдів гривень. Тепер же, за прогнозами чиновників, кількість волинян, які отримують субсидію, зменшиться на третину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одним словом, ротердам алюр 3 хрести. субсидії будуть мати тільки слуги народу у хатинках по 1000 квадратів із зряплатою у пару тисяч євро
Відповісти
у нас в луцьку чоловіки виписувались з квартир бо мали великі доходи і отримували субсидію.правильно зробили, а то працюють всі нелегально, податки не платять, а від держави щось хочуть, піди ввечері по барах - певно всі малоімущі сидять, хто субсидію отримує і по 500-1000 грн за вечір спускають. маєш гроші іди і плати за послуги.
Відповісти
все вірно, але ніщєта і слабоумні тобі стільки негативних лайків наліпили
Відповісти
Я субсидій ніколи не добивався, знав все що від держави лохотрон. Бажаю керовнікам України найшвидшого здоху. Жаліти не будемо, їхні місця займуть нові ублюдки.
Відповісти
Зробіть нормальні тарифи. І тоді нікому ті субсидії будуть не потрібні. Бо є думка, що люди взагалі не зможуть платити за комуналку. І якщо буде сувора зима, рік буже найгірший в історії України. І тоді вже бруківка точно комусь з чиновників голову розіб'є.
Відповісти
Якщо дійде до бруківки, чиновники скажуть ротердамська формула це помилка, і понизять тарифи. Напевно після цього бруківку визнають холодною зброєю і всі у кого вона встелена стануть злочинцями.
Відповісти
Хай би дозволили відрізатись від централізованого опалення і не треба було б субсидій, а то нав'язують послугу а відмовитись від неї не можна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні