Український рецидивіст зашив собі рот перед судом. ВІДЕО

3
-8
Український рецидивіст зашив собі рот перед судом. ВІДЕО
Ув’язнений Юрій Богом’ятков, який напав на майстра спорту з пауерліфтингу Владислава Гуртовенка, зашив собі рот перед судом.

Про це повідомляє Новости N.

У зв’язку з цим адвокат Богом’яткова перед засіданням суду заявила, що його проводити не можна через стан здоров’я її підзахисного: окрім зашитого рота, той, за її словами, уже тиждень як оголосив голодування.

Прокурор заявив, що засідання потрібно проводити через те, що фігурант зашив його навмисне, щоб затягти справу, і вказав, що 24 червня закінчується термін його утримання під вартою.

Суддя прийняв рішення перенести судове засідання.

Богом’яткова звинувачують у нападі на майстра спорту з пауерліфтингу Владислава Гуртовенка і завданні йому 15 ножових поранень. Потерпілий отримав поранення попереку, сідниць, стегон, але вижив.

На Гуртовенка напали в жовтні минулого року, коли він зайшов у місцевий нічний магазин. Біля терміналу до нього пристали двоє нетверезих чоловіків, яких спортсмен відігнав. Однак з’ясувалося, що недалеко: ті напали на нього з ножем біля магазину.

Завдяки спортивній підготовці потерпілому вдалося вирватися і забігти в магазин. Там йому на допомогу прийшов персонал торгової точки.

Теги: суд, напад
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
-і ніяк не утримувати та годувати!
Відповісти
Якби він зашив собі задній прохід, можна було б повірити що він голодає.
Відповісти
то що всіх відпускати ,бо вони щось собі позашивали,а руки які тримали ножа не пробував собі відрубати?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні