П'яна жінка напала на патрульну та погрожувала їй «впливовою матір'ю»

0
П'яна жінка напала на патрульну та погрожувала їй «впливовою матір'ю»
У Миколаєві 20-річна дівчина вдарила ногою патрульну, а після затримання погрожувала поліцейським їх швидким звільненням.

Про це стало відомо під час засідання у справі в Центральному районному суді Миколаєва.

Згідно з обвинувальним актом, інцидент стався увечері 11 березня 2023 року. Тоді екіпаж патрульної поліції Миколаєва отримав повідомлення про хуліганські дії в одній із багатоповерхівок по Центральному проспекту.

В суді обвинувачена розповіла, що того дня разом із знайомими вживала спиртні напої. Почався дощ, і вона зайшла до під'їзду багатоповерхівки, розташованої поруч. Там до неї підійшла мешканка будинку, в них почався словесний конфлікт, внаслідок якого жінка викликала поліцію. Конфлікт продовжився вже з патрульними та закінчився тим, що обвинувачена вдарила ногою поліцейську у грудну клітину. Після цього порушницю доставили до райвідділу.

У суді дала свідчення і потерпіла патрульна. За її словами, перед тим, як ударити, дівчина нецензурно висловлювалася на адресу заявниці та поліцейських.

Після затримання, перебуваючи в автомобілі поліції, дебоширка загрожувала патрульним звільненням, оскільки її мати є «впливовою особою». У райвідділі поліції вона продовжила некоректну поведінку.

Дівчину звинувачують у правопорушенні, передбаченому ч. 2 ст. 345 КК України.

Після допиту обвинуваченої та постраждалої в засіданні оголосили перерву.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні