Єдиний шанс - молитва: ізраїльські лікарі не знають, як лікувати онкохворого Рому Гальчика

1
-3
Єдиний шанс - молитва: ізраїльські лікарі не знають, як лікувати онкохворого Рому Гальчика
Ізраїльські лікарі відмовилися лікувати 3-річного Рому Гальчика з Нововолинська, який хворіє на 4 стадію раку.

За словами лікарів, після всього, що Рома пережив, вони не можуть запропонувати ніяких способів лікування, - про це написала мама Роми Гальчика у Фейсбуці.

"Ні імунотерапія, ні протонна терапія, ні аутотрансплантація в даному випадку не поможе. Тяжко слухати ці всі відмови, консультації, сил не хватає. Але ж це тільки слова лікарів, а лікарі такі ж люди як і ми з вами, вони можуть прогнозувати щось, але вони не Бог, і не можуть знати точно", - йдеться у дописі.

"Тому зараз ми використовуємо свій єдиний шанс. Все в руках Божих. Але прошу вас допомогти нам молитвою, хто проходить повз церкву, подайте за здоров'я, у вечірній молитві згадайте нашого сина. Хто не байдужий моліться за нашу лікарку, щоб через її руки нас лікував Бог. Вся надія на Господа", - розповідає Світлана Гальчик.

"Бережіть себе і своїх діток. Любіть їх сильно, хваліть частіше, не сваріть по дрібницям. Я зараз багато про що жалію, але маю час все виправити", - додала матір Роми.
Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не все то золото,что блестит, все лечится доступными и дешёвыми медикаментами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні