Стан онкохворого Романа Гальчика з Волині погіршився - мама просить про молитву

1
4
Стан онкохворого Романа Гальчика з Волині погіршився - мама просить про молитву
Стан онкохворого Романа Гальчика з Нововолинська раптово погіршився.

У вівторок, 26 червня мама з хлопчиком мали їхати у Туреччину на лікування, проте поїздку відмінили. про це написала Світлана Гальчик у групі "Гальчик Рома боротьба за життя" у Фейсбуці.

"Дорогі наші друзі, рідні, Ромі раптово стало погано, посилились головні болі, почалась рвота, прошу молитви посиленої, дуже прошу помолитись за нашого Романа. Ми мали вилітати завтра в Стамбул, все відміняємо, чекатимемо коли стан стабілізується", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, 3-річний Роман Гальчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів - у нього 4 стадія раку.

Німецькі таіспанські лікарі відмовилися лікувати онкохворого хлопчика. У червні від лікування відмовились лікарі Італії.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За то время которые вы тратите на поездки на консультации,уже можно приступить к лечению и не доводить ребенка до крайности.ну,не смогут вылечить турецкие врачи,не смогут.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні