Італійські лікарі не будуть лікувати Рому Гальчика, який хворіє на 4 стадію раку

0
-4
Італійські лікарі не будуть лікувати Рому Гальчика, який хворіє на 4 стадію раку
3-річний Рома Гальчик з Нововолинська, який хворіє на 4 стадію раку, лікуватиметься у Туреччині. Натомість італійські лікарі не змогли допомогти дитині.

Про це написала мама хлопчика Світлана Гальчик у Фейсбуці.

"На жаль, ми повернулись ні з чим. Вони не знають, що з нами робити, так як форма раку дуже агресивна. Ми з вірою в серці на порятунок, та з вірою у лікаря, з Мілана прилетіли в Стамбул, в Аджібадем. Сьогодні пройшли консультацію, здали аналізи і нас госпіталізували відразу і сьогодні починаємо пити і капати хімію", - йдеться у дописі.

"Я ВІРЮ, що допоможе, я ЗНАЮ, що ми переможемо, це тільки питання часу. Все. І крапка. І не хочу чути нічого іншого, тому що я не вірю ні в що, тільки в здорове майбутнє мого Роми. І якщо це шанс один на міліон, я його використаю", - пише Світлана Гальчик.

"Ромочка почуває себе добре, часом болить голова, він молодець, ні разу за всі дні перельотів, поїздок не плакав, а коли мені було сумно, він міцно обіймав і казав "мама, не переживай". Коли в літаку я трусилась від страху, він брав за руку і казав "мама, не бійся, це ж не страшно". І справді, я з ним нічого тепер не боюсь. Це стільки сили в цих рідних очах, він моя опора , він і є моє життя", - додала мама хлопчика.

Нагадаємо, трирічний Роман Гальчик повернувся із лікування в турецький клініці. 20 квітня мама хлопчика повідомила, що на жаль, пухлина залишилися і з’явилися три нових в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів - у нього 4 стадія раку. Згодом німецькі та іспанські лікарі відмовилися лікувати онкохворого хлопчика.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні