--> В онкохворого маленького волинянина з'явилися нові пухлини в голові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В онкохворого маленького волинянина з'явилися нові пухлини в голові

0
-19
В онкохворого маленького волинянина з'явилися нові пухлини в голові
Трирічний Роман Гальчик повернувся із лікування в турецький клініці. 20 квітня мама хлопчика повідомила, що на жаль, пухлина залишилися і з’явилися три нових в різних місцях голови.

Ромчик бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Хворіє він з лютого 2017, у нього виявили злоякісну пухлину центральної нервової системи, яка швидко росте, - пише Буг.

На лікуванні Роман Гальчик був у турецькій клініці «Аджібаден» в Стамбулі. Після повернення з Туреччини мама хлопчика Світлана Гальчик ділилася результатами на шляху до одужання.

Дві операції, променева терапія, хімія, дороговартісні аналізи – це все переніс 3-річний Роман Гальчик в боротьбі зі злоякісною пухлиною головного мозку.

"Ви не уявляєте які емоції мене переповняють, я щаслива, що цей тяжкий крок ми закінчили, щаслива, що Ромчик його витримав, він справжній молодець! А ще нам великого оптимізму і стимулу додали слова лікаря, яка впевнено сказала, що після цього сеансу пухлина має пропасти повністю! Уявіть собі! Але зразу наголосила, щоб ми не “розкатували губу”, і не розслаблялися, тому що це ще не кінець. Навіть якщо після контрольного МРТ, яке буде через місяць, нічого не виявлять, все-одно на нас чекає ще декілька блоків хіміотерапії", – писала Світлана в спільноті фейсбук “Гальчик Рома – боротьба за життя”.

20 квітня, мама Ромчика написала, що будуть проходити МРТ.

“Сьогодні важливий для нас день, день МРТ. О 9:20 почнуть, правда опис буде завтра або у понеділок. Віримо та дуже хочемо побачити, що пухлини там вже немає, це зараз саме головне для нас”, – повідомила Світлана.

Та після обстеження в соцмережі з’явився допис: “Пухлина залишилась, і появилось ще три нових в різних місцях голови. Я в розпачі, нема слів”

Днями раніше мама Ромчика писала про його погане самопочуття.

“Я знаю, що багато з вас щиро переживають за нашого Ромчика, і чекають від нас хороших новин. На жаль… Поки в нас без змін. Температура продовжує триматись 37.3-37.5, це вже 9 день, були скачки до 38.3, збивали, дитину це страшенно вимучує. Він зовсім немає апетиту, зовсім, продовжує худнути, без сил. Годуємо, якщо це можна так назвати, з ложечки. Я варю калорійні , поживні страви, блендерю, і з силою суну до рота, тільки так можна нагодувати. Їсть менше чим менший син. Вже можна ребра порахувати не торкаючись, видно кістки.

Сьогодні їздили в обласну лікарню в місто Луцьк, нас оглянули, застуди чи щось подібного не виявили, аналізи задовільні, чому такий стан? Бідна та дитина, я не можу на нього дивитись.

Заставляю його гуляти, він їздить на самокаті, так йому легше. Так, ми ходимо, посміхаємось, кожного дня ми радіємо просто тому, що ми разом, що наш син з нами і він живий. Дуже тяжко, тяжко морально, тяжко від того, що нічого не можемо зробити, лишається тільки молитись і чекати чуда. За що стільки випробувань випало на Рому і на нашу сім’ю, відомо тільки Богу, а мм продовжуємо боротись за життя нашого Роми, найкращого сина, нашого марсіанчика. Любимо його безмежно, такого більше нема”.


“Стан Роми такий самий, температура продовжує триматись, два дні була високою вночі, мусили збивати. На вихідних Ромчик попросився в кафе на піцу, добре поїв, ми зраділи, що апетит повернувся, але, зарано зраділи. Так і далі не їсть нічого сам, заставляємо. Щодня здаємо аналізи, кров з вени, вже не можу чути його плач. Коли колять венку він кричить “мама, чому, я ж хороший”, аж серце стискається, але зціпивши зуби тримаємо його і робимо процедури. Лікарі наші думають, що є вірусна інфекція і зараз головне щоб виявити, що саме його турбує, щоб почати комплексне лікування. Чекаємо, результат аналізів на різні види вірусів буде через 3-5 днів. В п’ятницю у нас МРТ, знову катетери, анестезія, контраст, крапельниці.

Вчора, за його мужність, дід купив Ромі вудку, він тепер спить і марить коли поїде на риболовлю. Тому ми чекаємо на покращення стану Ромчика і вирушаємо ловити рибку. Дякуємо усім, що допомагаєте нам справитись з нашою бідою, морально, матеріально, ви всі в нас найкращі! Цілуємо і любимо”.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні