В трирічного хлопчика з Волині - 4 стадія раку

0
4
В трирічного хлопчика з Волині - 4 стадія раку
3-річний Роман Гальчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів - у нього 4 стадія раку.

Роман потребує допомоги небайдужих, - написала мама хлопчика у Фейсбуці.

"На даний час ми повністю оплатили основний рахунок, сума якого була 21000$, УРА. Завдяки всім вам нам вистачило на це коштів. Але, як завжди є але, на цьому все не закінчилось. Турецькі лікарі робили обстеження гістологічне наших пухлин, яке коштує додатково 800$ (теж оплачено вже), і підтвердили діагноз українських лікарів, а особливо стадію раку, на фото видно виділено що стадія раку в нас 4, печалька", - йдеться у дописі.

"До курсу радіотерапії вони наполегливо рекомендували пройти паралельно хіміотерапію, її будуть вводити Ромі раз в тиждень по п'ятницях. Першу хімію ми вже пройшли і оплатили (676$), нам ще п'ять. Завтра буде друга. Під час хімії і променів в Роми будуть падати показники крові, тут донорів не шукають, як в нас, точніше шукають місцеві, а іноземці купують", - написала мама хлопчика.

Світлана Гальчик також зазначила, що через лікування у дитини немає апетиту і йому потрібне спеціальне харчування.

"Скільки буде коштувати кров і тромбоконцентрат ми ще не знаємо, але судячи по тому, що простий аналіз крові коштує 200$, я собі уявляю, який ще в нас буде рахунок. Ще ми купуємо ліки тут, промені попекли горло, і спеціальне харчування, бо в сина немає апетиту"

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні