--> Пухлини в голові виросли в два рази, - мама онкохворого Роми Гальчика | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пухлини в голові виросли в два рази, - мама онкохворого Роми Гальчика

0
2
Пухлини в голові виросли в два рази, - мама онкохворого Роми Гальчика
Мама онкохворого 3-річного Роми Гальчика з Нововолинська Світлана Гальчик розповіла, що вони продовжують боротися за життя дитини.

Хлопчику зробили УЗД внутрішніх органів, патологічних змін не виявили - написала Світлана Гальчик у Фейсбуці.

"Далі було МРТ, страшне, болюче, але мусимо контролювати. Всі наші пухлини, метастази в голові виросли в два !!!! рази, уявіть, вони вже майже по всій голові", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, трирічний Роман Гальчик повернувся із лікування в турецький клініці. 20 квітня мама хлопчика повідомила, що на жаль, пухлина залишилися і з’явилися три нових в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів - у нього 4 стадія раку. Згодом німецькі та іспанські лікарі відмовилися лікувати онкохворого хлопчика.

"Ми пропили суху (таблетовану) хімію, чекаємо на падіння аналізів. Пили під наглядом лікарів області, дуже хороші лікарі і люди, лояльно до нас віднеслись і навіть в суботу не відмовили. Пити капсули тяжко трирічній дитині, їх треба по 6 в день, не розкривати, не розжовувати, а так цілими ковтати, щоб не дай Боже відкрилась бо попече все. Але Ромочка справився, ми заробили по кілька сивих волосин (добре, що я світловолоса, не так помітно), поки це пережили", - ділиться переживаннями жінка.

"Рома захворів ларингітом, сильний кашель, соплі, але вже вичухується. Гуляє мало, швидко втомлюється, проситься на руки або в калясочку", - каже мама Роми Гальчика.

Світлана Гальчик зазначила, що хлопчик наразі вдома, проте через три тижні назначено новий курс хімії в таблетках.

"Фото немає, Рома навідріз відмовляється фотографуватись. Тому просто побажаємо всім гарного дня, тільки позитивних думок, і творіть добро, нехай Господь всіх оберігає", - додала мама хлопчика.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні