У Луцьку реєстратори працювали просто на вулиці

0
-4
У Луцьку реєстратори працювали просто на вулиці
У Луцьку спеціалісти Головного управління юстиції Волинської області влаштували вуличну зустріч: просто на вулиці консультували усіх охочих з питань реєстрації нерухомого майна.

Акція відбулася у вівторок, 5 червня біля приміщення Луцького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у рамках проекту міністерства юстиції «Я маю право».

«Захід проведений для того, щоб люди змогли більше дізнатися про свої права у сфері державної реєстрації», - розповіла заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації Ольга Семенюк.

Зокрема, спецалісти повідомляли усім, хто до них підходив, що при Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області працює комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації. Звернутися із скаргою до неї можна протягом 60 днів з моменту, коли громадянин дізнався про порушення своїх прав.

Державні реєстратори розповідали про права та надавали консультації правильного оформлення скарг щодо незаконної перереєстрації нерухомості або бізнесу, незаконного припинення або скасування права власності тощо.

«Вулична зустріч із лучанами відбувається вперше. Сьогодні виявили бажання проконсультуватися декілька десятків охочих. Ми і надалі, спільно із державними реєстраторами, проводитимемо такі заходи», - додає Ольга Семенюк.

Вона додала: якщо право громадянина було порушено незаконними реєстраційними діями щодо нерухомості або бізнесу, кожен може звернутися зі скаргою у Головне територіальне управління юстиції у Волинській області за адресою: Луцьк, вул. Володимирська, 1, а також за телефоном (0332) 784-790.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні