На Волині забагато хворих на рак

2
4
На Волині забагато хворих на рак
Головний лікар Волинського онкодиспансеру заявив, що у диспансері проблеми з проведенням операцій, бо хворих багато, а через 5 років місця не вистачатиме взагалі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, - пише ІА Волинські новини.

Як розповів головний лікар ЛПЗ «Волинський обласний онкологічний диспансер» Юрій Малімон, у диспансері необхідно добудувати хірургічний корпус, адже через щорічний приріст хворих вже за 5 років їм не вистачить місця.

«Ми піднімали питання про добудову хірургічного корпусу, бо воно стає дедалі гострішим. Тієї реанімації, яка зараз є, вже не вистачає. Вже на сьогодні є проблеми з проведенням операцій, адже потік хворих великий. А приріст хворих відбувається десь по 2% щороку, і за років 5 нам просто не вистачить місця», - інформував Юрій Малімон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стрьмно так це читати(
Відповісти
Канєшно..з нашою їжею..екологією.. те що забороненно додавати в їжу в нашій країні це законно...мусор, який незнають куди вже дівати...заводи які відливають в річки відходи..люди самі себе вбивають (((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні