Лучанина, який побив поліцейського, посадять на 2 роки

3
-4
Лучанина, який побив поліцейського, посадять на 2 роки
Лучанину, який вдарив поліцейського ногою в обличчя, суд призначив покарання у виді 2 років обмеження волі.

Про це повідомив заступник прокурора області Максим Киричук.

В обідню пору 25 березня 2017 року екіпаж патрульної поліції у Луцьку виїхав на виклик жінки, яка повідомила, що її нетверезий син кидається на неї з ножем.

Молодик приїзду правоохоронців не зрадів і почав кидати у них бруківкою, поціливши одному з інспекторів у ногу. Іншого ж зловмисник ударив в обличчя.

Удень 18 липня 2017 року цей же лучанин, так само в стані алкогольного сп’яніння, порушував громадський порядок у одному з магазинів у обласному центрі й, аби уникнути відповідальності за свої протиправні дії, вчинив фізичну протидію вимогам поліцейських, які прибули на виклик, розірвав формений одяг одного з них та вдарив ногою в обличчя, після чого був узятий в кайданки.

Суд визнав молодика винним у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив йому покарання у виді 2 років обмеження волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому за мусора дають два роки, а коли це бидло нормальну люди образить, пофік!?(
Відповісти
а тому що "сміття" в нас "вимираючий вид", простих людей як "гною"... ось така логіка..на жаль"
Відповісти
Нажаль, нажаль!..(( Але ж в мусарню йдуть із тих самих «простих», і, отримавши посаду, вони стають банальними найманцями офіційного бандитизму владного. Враз селюк з мінусовим АЙКЬЮ, стає тим, хто навчає як і скільки кому жити. Рівень їх «розвитку», допомашає владі бандитській бЄспрЄдЄльнІчати як того забажає президент і Ко. ((
Усе просто- був українець, і вмить став хохлом,- продажним, злим, ненажерливим, підлим та смердючим говном. Була людина, стала тварина. Хоча......, може батьки таких просто не в змозі були народити Людину. Т.я.від котиків слоники не гароджуються
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні