--> У Луцьку судили чоловіка, який побив патрульну у сауні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку судили чоловіка, який побив патрульну у сауні

3
-5
У Луцьку судили чоловіка, який побив патрульну у сауні
У Луцькому міськрайонному суді відбулось засідання у справі чоловіка, який завдав легких тілесних ушкоджень інспекторці роти № 2, лейтенанту Управління патрульної поліції, коли та виконувала службові обов’язки.

Про це пишуть "Волинські новини".

Так, суд встановив, що 27 червня 2017 року близько 03.00 години двоє лейтенантів поліції, виконуючи свої службові обов'язки по охороні громадського порядку у місті, отримали повідомлення на службовий планшет про виклик у сауну «Дельфін», що по вулиці Ковельській,1 у Луцьку. Там буцімто відвідувачі чіплялися до адміністратора, тому «копи» прибули до даного закладу з метою припинення протиправних дій.

Вже на місці події, п’яний чоловік вдарив патрульну. Судово-медична експертиза встановила у потерпілої забій м'яких тканин правої гомілки у вигляді двох синців з садном. Отримані тілесні ушкодження відносяться до категорії легких.

Обвинувачений повністю визнав свою вину та попросив у потерпілої вибачення.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді обмеження волі на строк 1 рік. Окрім того, суд стягнув з нього 10 тисяч гривень моральної шкоди на користь потерпілої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
попросту говоря освободили в зале суда..вот еслиб этот придуров ударил судью то получил бы 10 лет строгача..
Відповісти
мая твая непонімай.
Відповісти
"Презумція" влади, силовиків - тих, хто здійснює насилля над людьми. А той, хто на авто вбив людину, чи групу людей (навіть в нетверезому стані), але має мішок бабла, отримує умовний термін. Я проти того, щоб били поліцейських. Я про те, що влада занурилась по горло в бруд, в лайно. Вороття назад немає. Далі - тупик.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні