Тому - дам, тому - не дам: як на Волині платять зарплату шахтарям

0
-11
Тому - дам, тому - не дам: як на Волині платять зарплату шахтарям
Працівники шахти №9 Нововолинська припинили роботу з вимогою виплатити зарплату.

У п'ятницю, 25 травня, працівники шахти №9 не вийшли на роботу та прийшли на зустріч із гендиректором ДП «Волиньвугілля», - пише "Буг".

Як зазначає голова первинного осередку НПГУ шахти №9 «Нововолинська» Василь Гура, сьогодні на «Волиньвугілля» має надійти держпідтримка, однак в.о. генерального директора повідомив, що усі кошти підуть на шахту «Бужанську».

Економіст ДП «Волиньвугілля» зауважила, що відповідно до порядку використання коштів держпідтримки, вони не можуть надаватися підприємствам, які мають прибутки і йдуть на покриття збитків від реалізації товарної продукції. Так як у квітні на шахті №9 сформувалися прибутки, надавати їм держпідтримку немає законних підстав, тому бюджетні гроші підуть на «Бужанську».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні