Розповіли, що планують зробити у парку Луцька за 40 мільйонів

4
-4
Розповіли, що планують зробити у парку Луцька за 40 мільйонів
Радниця Луцького міського голови Мар’яна Сорочук розповіла, що планують планують зробити у парку 900-річчя Луцька.

Про це йшлося у четвер, 24 травня, під час засідання постійної комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

За словами посадовиці, на реконструкцію парку потрібно 40 мільйонів гривень. За ці кошти планують облаштувати парк для активного сімейного відпочинку.

«Плануємо зробити велику спортивну зону, три зони для вигулу собак, три дитячі зони для дітей різного віку, тротуари, велодоріжки та бігові маршрути», - розповідає Мар’яна Сорочук.

З її слів, нині в парк є лише 3 входи, однак за планом хочуть зробити більше 20-ти. Планують і очистити водні об’єкти, реконструювати місточки та посадити нові дерева.

Натомість місць для смаження шашлику у реконструйованому парку не передбачено.

«Не буде й доступу у парк автотранспорту. З декількох боків парку будуть автостоянки», - підсумувала радниця міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Парковку обов'язково біля Ткачука будинку і то найбільшу....
Відповісти
І туалет там же збудувати
Відповісти
і без каналізаціі...
Відповісти
Бла бла бла дерибан грошей та землі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні