Ще в одному парку міста з'явиться «Луцька Венеція». ВІДЕО

2
0
Ще в одному парку міста з'явиться «Луцька Венеція». ВІДЕО
Власник закладу «Луцька Венеція» Леонід Баглай закликає допомогти із облагородженням однієї з галявин парку 900-річчя, де згодом і планує відкрити друге кафе.

Про це він розповів на своїй Facebook сторінці.

Ідея полягає у тому, аби зробити там не просто алеї з бруківки, а облаштувати хорошу зону відпочинку, де усі почуватимуться комфортно.

«Я знаю, що зараз місто зайняти, вистачає і без того проблем, тому я звертаюся просто до людей. Я хочу, аби знайшлося хоч двоє – троє тих, які змогли б допомогти по ситуації. Ситуація така: є площа біля озера, яка є не облагородженою. Я хотів би тут поставити лавки, світло і провести алеї», – говорить Леонід.

Каже, що сьогодні, 15 жовтня, розмовляв із виробником бруківки, то він сказав, що на цю територію потрібно більше 250 квадратів такої бруківки, аби люди на візках і мало мобільні групи могли спокійно розміщатися на території.

«Прошу вас, будь ласка, хто має будь-які можливості допомогти парку 900-річчя до того, як буде втілено проект реконструкції, прошу дати знати», – зазначає, що це не робиться для комерційної цілі, адже, як і на попередній локації «Луцької Венеції» тут діятимуть ті ж самі правила, тобто площу можна буде використовувати для будь-яких заходів на безоплатній основі.

На цьому ж місці хочуть також запустити проект організації найбільшого кінотеатру під відкритим небом у Луцьку.

Розповів, що друга «Луцька Венеція» буде масштабнішою, аніж та, що функціонує у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки зараз, матиме більше 50-ти посадкових місць.

«Площа кафе також буде надаватися для проведення різних заходів», – каже Леонід Баглай.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Круто, облагородь йому територію а він на ній потім свій бізнес поставить. Агову дядьку, ти що ай-косів обкурився?Зараз в банках щоб за комуналку заплатити, то мусиш ще й банку заплатити, а він хоче отак "на халяву"!
Відповісти
Нічого страшного!!!мама з міської ради допоможе...не переживайте...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні