У парку 900-річчя Луцька по городах їздитимуть велосипедисти

2
9
У парку 900-річчя Луцька по городах їздитимуть велосипедисти
Бігові, велосипедні доріжки, три зони для вигулу собак, дві вбиральні – нововведення, що плануються у парку 900-річчя Луцька.

Концепцію затвердили під час чергової сесії міськради у вівторок, 5 червня.

Орієнтовний бюджет парку – 44 мільйони гривень. Окрім коштів міської казни, планується залучати гроші й інвесторів на умовах співфінансування.

Проблемою досі лишається те, що в парку є лише орієнтовна межа. Її затвердили ще у 2012 році. Офіційну земельну документацію досі не розробили. Під час сесії зобов’язали балансоутримувача вирішити цю проблему до кінця цього року.

«Буде розчищатися і поглиблюватися дно річки Сапалаївки в межах парку», - пообіцяла радниця міського голови Мар’яна Сорочук.

«Потрібно підняти рівень води, обіцяю запустити до півтонни риби: коропи, товстолоби», - додав депутат Євген Ткачук.

Також провладні депутати запевняла опонентів, що жодне дерево не буде зрізане. А запланована траса БМХ буде на території теперішніх людських городів. Всі спортивні зони займатимуть не більше 15 % усього парку.

Парк 900-річчя Луцька розрахований на 15 тисяч відвідувачів, вісім з яких - діти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця реконструкція з враховує знести незаконну забудову пана Ткачука? Чи таким чином все вже узакониться. С*уки ви всі депутати незалежно від партії. Горіть в пеклі, в*родки!
Відповісти
а хату ткачука віддати під охорону того парку,або під прокат спорядженя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні