«Нам не вистачає важелів впливу», - Юлія Сиротинська

4
11
«Нам не вистачає важелів впливу», - Юлія Сиротинська
Для того, щоб покращити роботу муніципалів, потрібно внести зміни в Адміністративний кодекс.

Про це заявила у ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" начальниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська, - пише Конкурент.

"Людина викачує нечистоти із приватного будинку, за це передбачений штраф 340 грн. Нам не вистачає важелів впливу. Ще одне питання – реалізація алкоголю після 22:00 години. Підприємець не несе відповідальності, несе відповідальність продавець. Звичайно, йому буде вигідно продавати вночі алкоголь, адже він заплатить штраф 300-500 грн. І питання закрите. Наступне питання – сурогат. Ми приділили велику увагу боротьбі із сурогатом. Але толку з того штрафу, якщо він накладається у розмірі до 100 грн", – зазначила Юлія Сиротинська.

Із її слів, функцій у муніципалів більш ніж достатньо.

Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук наголосив, що повноваження, які надані муніципалам, не відповідають законодавству. Тому він переконаний: це врегулювати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Важелів достатньо. Штрафувати треба постійно., а не один раз. Підключати поліцію та прокуратуру.... Наприклад за продаж сурогату, можна судити за замах на життя та здоровя, а це вже кримінал.
Відповісти
"викачує нечистоти в приватному секторі", а якщо нема каналізаціі де ті нечистоти дівати,ііх треба викачати і вивезти,вони самі з вигрібноіі ями не зникнуть.
Відповісти
Щось не зрозумів за нечистоти...???тобто я заказав машину,вона приїхала,викачала,я заплатив гроші і ще можу заплатити штраф??Чи Як?
Відповісти
Ну й пика в Сиротинської. Таке враження, що з широкої дороги ця пані.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні