Муніципали не мають права втручатися у приватну власність, - депутат Луцькради

2
-5
Муніципали не мають права втручатися у приватну власність, - депутат Луцькради
Департамент муніципальної варти Луцької міської ради нещодавно роз′яснив лучанам, де і як можна смажити шашлики в місті.

Зокрема у повідомленні йшлося й про те, що на приватній території необхідно користуватися мангалами, інакше – штраф. Керівниця департаменту Юлія Сиротинська у ток-шоу Протилежний Погляд LIVE пояснила, що це передбачено в Законі України "Про благоустрій населених пунктів", - пише Конкурент.

"Є поняття контрольованого багаття, яке розводиться у мангалі для відповідних потреб. І є поняття неконтрольованого багаття. Ми особливо у весняний і осінній період ведемо роботу, коли на території своїх будинків люди спалюють гілля, траву, непотріб. Щодо шашликів, то, дійсно, в нас на території Луцька відвели спеціальні місця, де встановлені стаціонарні зони відпочинку: на території пляжу в центральному парку і на території пляжу в Теремно", – зазначила вона.

Натомість депутат Луцької міської ради Павло Данильчук переконаний, муніципали не мають права заходити на територію приватної власності.

"Я би хотів, щоби тут не придиралися і не карали простих людей. Це культура, і вона буде виховуватися. У нас насправді нема достатньо місць, облаштованих для ведення вогнищ. Думаю, втручатися у зону приватної власності у муніципалів немає прав. Звертаюся до лучан, не мають права працівники муніципальної варти заходити на приватну територію, хіба що з працівниками Національної поліції і з відповідними документами", – заявив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приходе муніцпал, порушує закон, затримуємо і викликаємо поліцію
Відповісти
Муніципали це ручні песики Луцької міської ради.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні