У Луцьку мерію викликали поліцію

2
10
У Луцьку мерію викликали поліцію
Через те, що на сесії Луцькради чергує більше десятка працівників департаменту муніципальної варти, у мерію викликали поліцію.

Про це стало відомо у понеділок, 14 травня, під час позачергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, депутат Павло Данильчук обурився тому, що у сесійному залі Луцької міської ради чергує більше десятка муніципальних поліцейських.

«Що ці люди тут роблять? В нас тут хіба є незаконні кіоски чи несанкціоноване будівництво? Два охоронці наді мною стоять. Мені непотрібна особиста охорона. Якщо ви хочете забезпечити порядок на сесії, єдиний орган, який це може зробити – це національна поліція. Викликайте її», - звернувся обранець громади до секретаря ради Григорія Пустовіта.

Згодом депутат сам викликав поліцію. Він попросив правоохоронців з’ясувати, чи мають право вартівці знаходитись у сесійній залі.

Поліція, яка приїхала на виклик, відбирає пояснення в очільниці муніципальної варти Юлії Сиротинської.

Врешті секретар ради Григорій Пустовіт зачитав витяг з регламенту Луцької міської ради. Згідно з документом, перебувати у частині сесійного залу, в якій знаходяться депутати, можуть лише самі обранці громади, працівники мерії та журналісти. Тож він попросив муніципалів відійти в кінець залу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустовіт в черговий раз продемонстрував свою безграмотність і нікчемність.Не прихильник Данильчука,але він правий.
Відповісти
То чого муніципали " стирчать" на сесіі, ііх що взяти за руки і завести туди де незаконно щось будується!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні