«Два охоронці наді мною стоять», - Данильчук про муніципалів у мерії

5
-2
«Два охоронці наді мною стоять», - Данильчук про муніципалів у мерії
Депутат Павло Данильчук обурився тому, що у сесійному залі Луцької міської ради чергує більше десятка муніципальних поліцейських.

Про це стало відомо у понеділок, 14 травня, під час позачергової сесії Луцької міської ради.

«Що ці люди тут роблять? В нас тут хіба є незаконні кіоски чи несанкціоноване будівництво? Два охоронці наді мною стоять. Мені непотрібна особиста охорона. Якщо ви хочете забезпечити порядок на сесії, єдиний орган, який це може зробити – це національна поліція. Викликайте її», - наголосив депутат.

«Наскільки я знаю, в їхніх повноваженнях – шукати незаконні МАФи і забудови. А охороняти громадський порядок вони не мають права згідно чинного законодавства», - додав він.

Натомість секретар Луцькради Григорій Пустовіт заявив, що муніципали у сесійній залі охороняють майно.

«Ми пам’ятаємо сесію, коли депутати ходили по столах, ламали меблі. Передбачаючи, що можливо знову будуть самовираження через ходіння по столах, вирішили зберегти комунальне майно», - пояснив посадовець.

Зауважимо, йдеться про скандальну сесію Луцької міської ради, яка розпочалась 28 лютого, а завершилась вночі 1 березня. Тоді депутати безкоштовно віддали забудовнику земельну ділянку на Рівненській, 119. Тоді у сесійній залі була штурханина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми поїхали, а клоуни остались.
Відповісти
Повний безлад.Законодавство ігнорується,влада Луцька нелегітимна,в місті "бардак"у всіх сферах життя,занедбані двори,вулиці,сквери,будує хто що хоче і де хоче,контроль відсутній,а ми і далі сподіваємось на щось....чи вже пора діяти громаді міста.
Відповісти
Давно пора діяти.Але немає вожака,який-би взяв на себе відповідальність і "підірвав"лучан на референдум про довіру владі в м.Луцьку.
Відповісти
Це ж гшр ви що клоуни, ви не знаєте хто такі . гроза місцевих пенсіонерів . і собака Сиротинська яка руководить парадом . Кроме хай розглянуть питання присвоєння сиротинській генерала .
Відповісти
Щоб отримати генерала грозі пенсіонерів Сиротинській треба буде не тільки затанцювати під столом, а ще й оштрафувати продавчиню яка написала на Ткачука заяву.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні