Журналісту з Луцька під будинком Льовочкіна розбили голову

5
4
Журналісту з Луцька під будинком Льовочкіна розбили голову
Під час штовханини між націоналістами і поліцією біля маєтку Сергія Льовочкіна постраждав журналіст “Газета.ua” Назар Мазилюк з Луцька.

Інцидент трапився у четвер, 10 травня, у селищі Козин Київської області, - пише “Газета.ua”.

У журналіста розбита голова в ділянці потилиці.

Члени "Національного корпусу" спробували прорватись до маєтку через оточення правоохоронців. Виникла бійка, в ній один з поліцейських вдарив журналіста по голові гумовим кийком.

Нагадаємо, у середу, 20 квітня, на підприємстві ПП «Агро-дружба», що в Теребовлянському районі Тернопільської області, під час розслідування нелегального продажу дизельного пального жорстоко побили та тримали у замкненому приміщені журналіста Сергія Шаповала та оператора Романа Харченка.

“Активісти говорили з поліцейськими на початку вулиці. Я підійшов, аби це відзняти. І в один момент всі почали штовхатись. Поліцейські без розбору почали бити всіх кийками. Мене вдарив один із силовиків кийком в голову”, – розповів журналіст.

Першу допомогу йому надали колеги. Журналіст викликав швидку допомогу та пише заяву до поліції.

Як повідомляє ІМІ, 9 травня протягом дня тривав протест, організований політичною партією “Національний корпус”. Активісти вимагали від телеканалу “Інтер” скасувати трансляцію “російського продукту в кращих традиціях російської пропаганди” – концерт до Дня пам’яті та примирення.

Активісти Нацкорпусу приїхали пікетувати будинок заступника голови фракції “Опозиційний блок” Сергія Льовочкіна. Про акцію активісти попереджали напередодні. Причина – скандальний концерт на телеканалі “Інтер” з приводу 9 травня.

9 травня активісти мережі “Вільні люди” пікетували офіс компанії “Національні інформаційні системи”, що виробляє новини для “Інтера”, проти трансляції концерту “Победа. Одна на всех” під гаслом “Інтер – на цвинтар”.

Раніше оприлюднені уривки концерту до Дня перемоги 9 травня, який планував показати “Інтер”, викликали критику користувачів інтернету через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні “іменами фашистських злочинців”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,чи захищала б поліція так само будинок простого громадянина,чи активіста...?
Відповісти
А прості громадяни чи активісти мають будинки? : ) А цим ще мало дали, щоб не совались де не треба!!!
Відповісти
Поліцейського можна порівняти з собакою. Сказали фас, і він кинеться на будь кого.
Відповісти
А що ти хлопче робиш за розслідування в Києві ?--як Льовочкін причетний до Луцька ? мало справ таких є на місці -на Волині ? ---ще легко віддєлался ,як кажуть .
Відповісти
Націоналізуйте той Інтер, як було з приватбанком бєні, і все буде спокійно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні