У волинському селі освятили новий храм УПЦ МП. ФОТО

23
-1
У волинському селі освятили новий храм УПЦ МП. ФОТО
Керуючий Волинською єпархією УПЦ МП єпископ Нафанаїл відвідав громаду села Студині Рожищенського благочиння та освятив храм.

У четвер, 3 травня парафія святкувала значну подію – підійшло до завершення тривале багаторічне будівництво місцевого храму святої рівноапостольної княгині Ольги, - прес-служба Волинської єпархії УПЦ МП.

Владика Нафанаїл у співслужінні сонму священиків звершив Божественну літургію та освятив храмовий престол та будівлю, звершивши після цього Божественну літургію. Під час Богослужіння настоятель парафії протоієрей Федір Сігнаєвський був відзначений правом носіння хреста з прикрасами.

Наприкінці відправи громада та священнослужителі також звершили хресний хід навколо храму. Варто зауважити, що з нагоди освячення керуючим єпархією були нагороджені деякі активні парафіяни, яким єпископ вручив медалі Волинської ікони Божої Матері та благословенні грамоти.

На завершення єпископ Нафанаїл привітав вірян та настоятеля з цією святковою подією та подякував громаді за працю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Індульгенції не роздавали? "Право носіння хреста з прикрасами" - фарисеї. Ви думаєте, що ваша показна велич врятує від суду. Нічого спільного з Вірою не маєте. Не було куди гроші подіти? Брехуни
Відповісти
це до католиків. то їхня практика)
Відповісти
ого ціле село зазомбованих "гускім міром"...(
Відповісти
Фотки - СУПЕР! Спочатку скромний слуга божий пенздлює від «Прадо» до нової церкви, а потім смачно так вимазує пестол кров‘ю - от і вся сутність християнської релігії БІЗНЕС НА КРОВІ !!!
Відповісти
А тобі що? Жаба душить? І взагалі... а хто сказав, що це його Прадо?
Відповісти
Про «Прадо» - можна сперечатись. А «... бізнес на крові...» - з цим згідні, бо доведений факт
Відповісти
Пи ць. А нічого, що у насм війна з рф?
Відповісти
Пи ць. А нічого що офіційно війна РФ не оголошена? Чи я щось пропустив і Порошенко оголосив війну РФ? Як слабо оголосити війну РФ згідно міжнародного права то нема чого говорити
Відповісти
Пропадає віра в Бога, через що і біда в Україні. Сатаністи повилазили. При чому тут індульгенція, рф, гускій мір і т. д. Люди збудували Храм, щоб спільно молитися за всіх і вас пришибеїв.
Відповісти
Ага за нас "розкольників",неканонічєскіх,а ще за головного ідеолога "русскаго міра"контрабандиста Гундяєва і всьо "православноє воєнства"
Відповісти
Саме так-і за вас розкольників-"овечок заблудших" молимося А ще, щоб ви знали- по всіх храмах Росіі (яку ви вважаете за країну -агресора)на кожних літургіях обовязково возноситься щира молитва за мир на Україні!,хоче вірте -хочете ні,та це правда.Скоріше всього це не вкладеться в ваших головах,бо вас жиди настільки вміло надурили ,що то не скоро дійде .Та рано чи піздно,набивши не мало шишок ,ви зрозуміете хто вам дійсно ворог.а хто друг.
Відповісти
Бог вам розум відібрав,а ви сміетеся,тут плакати треба..
Відповісти
ви макаки-каментатори. взагалі знайдете вказане село на карті?))
Відповісти
раджу вам піти в Луцьку на 2 автостанцію та купити квиток на Студині,а тоді ви побачивши і Студинськй автобус і саме село Студині ,можливо зрозуміете хто тут дійсно макака..хоча ,якщо чесно ,чомусь сумніваюсь,.
Відповісти
Побійтеся Бога,а то як справжні біснуваті !,чесне слово..Беси дуже чутливі до святості,отак і ви виливаете всю свою чорноту на Едину Святу Апостольску церкву.УПЦ канонічна, едина істинна ,канонічна Православна церква,яку визнаються і підтримують всі 15 Помістних Православних Церков світу.А так звану "церкву"Київського патріархату не визнае жодна Помістна Православна церква і вона являеться НЕ КАНОНІЧНОЮ.Одним словом -вона в розколі,не мае Благодаті і всі "таїнства" які там совершаються тільки з вигляду відбуваються,а в дійсності бутафорія,Духу Святого там не мае.Люди там остаються не хрещені..не відспівані..не вінчані і тп..ТО НІЧОГО?!
Відповісти
в людей змагання, хто краще обсере сам собі і своїм дітям життя, а далі пошук та призначення винних)
Відповісти
Та знаємо.Нам вже сказали почаївські попи,що Бог української не розуміє.
Відповісти
та не транди, ти в Почаєві і не бував.
Відповісти
і ще ,майте на увазі,за кожне ваше слово прийдеться в свій час відподати перед Творцем Світу,а за те що обливаете гряззю і кощунствуете над Святою Православною Церковою(якщо не втсигнете покаятись)будете строго покарені і ви.. і ваші нащадки.Почитайте історію -в 1917 році , точно так само через безбожних людей беси творили беззаконня .Та то все тільки на попущений їм Богом час,щоб виявити хто кому служить,а потім кожен отримав ,що заслужив.Все повторяеться.За все -слава Богу!
Відповісти
не партеся, зараз їм відрубають інтернети за неуплату)
Відповісти
Дивний якийсь твій бозя - спершу створив всенький всесвіт до останнього атомчика, запустив хімічні та фізичні процеси, створив людей і дав їм мислення і спостерігає - скільки ж буде зрадників? Ще й на сатану з бісами часу вділив... «...будете строго покарані...» - садистські просто якісь схильності в твого бозі. Коротше - суть така- є твій бозя, чи нема - справа дискусійна, але те, що є розділення людей на погоничів та поганяємих іменем божим - доконаний факт. І ще - нема в світі жодної процвітаючої православної країни (це так - на замітку)
Відповісти
то ти вдався"дивний" і БЕЗ -умний.Тобі більше личить підписуватися 666.
Відповісти
Відразу видно християнина - забетоновані мізки і відсутність душі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні