«Бляхи, як хочуть, так і їздять», - очевидці про аварію у Луцьку. ВІДЕО

4
4
«Бляхи, як хочуть, так і їздять», - очевидці про аварію у Луцьку. ВІДЕО
За словами очевидців, в аварії у Луцьку за участю трьох машин, винний водій "Фіату" на єврономерах.

Причиною ДТП є мокре покриття, розповів патрульний поліцейський Олег Федік, взявши перед тим пояснення у водіїв — учасників аварії, - пише Волинське телебачення.

"Бляхи як хочуть так і їздять. Покупляли машини за копійки і літають. Не шанують їх", "Техогляд машин зза-кордону, напевне не відповідає нормам", - кажуть очевидці аварії.

Нагадаємо, у п'ятницю, 6 квітня у Луцьку на проспекті Соборності сталася аварія - зіткнулися три автівки. Біля кафе "Хурма" зіткнулися білий джип "Кіа", чорний "Фіат" на єврономерах та жовтий легковик "Део Матіз". Останній виїхав на тротуар, а чорний мінівен врізався у паркан.

Очевидці кажуть, що у водія чорного "Фіату" на єврономерах - шеврони військомату. Винуватець аварії розповів, що повертався з чергування з Волинського військового комісаріату, втратив пильність і врізався у легковик. Автівки зазнали значних механічних ушкоджень. На проспекті Соборності утворився чималий затор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо за кермом їхав не шофер,а номерний знак?. І з яких то пір за кермом номер машини управляє??
Відповісти
Якщо людина наплювала на один закон (розмитнення), то їй буде наплювати і на інші закони (ПДР). Так зрозуміліше?
Відповісти
100% згідний
пора прощатись з бляхами.пора!
Відповісти
А я також їжджу на блясі 1998 р , бо на держ роботі, заробити на щось ліпше не змогла...Але на дорозі, незважаючи, на номери поводяться просто нагло. А деякі "жилізяки" на укр номерах димлять гірше блях, ведуть себе по хамськи, і наносять екології нппоправну шкоду...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні