Фірма-забудовник вимагає від луцького політеху мільйон гривень

1
1
Фірма-забудовник вимагає від луцького політеху мільйон гривень
Забудовник «Житлобуд-1» стягує з Луцького національного технічного університету мільйон гривень за роботи, які підприємство виконувало за підробленим договором.

Про це ректор вишу Петро Савчук заявив у середу, 4 квітня, під час сесії Волинської обласної ради.

«Житлобуд-1 і адвокатська контора депутата Луцької міської ради Микити Рабана намагається рейдерськи захопити кошти в університеті шляхом злочинних дій, маніпулювань», - заявив очільник вишу.

З його слів, «Житлобуд – 1» довгий час був головним підрядником університету, а відтак – виконував багато робіт. В тому числі підприємство почало реконструкцію кафе «Меридіан» під навчальний корпус.

«Кілька років тому керівництво фірми у змові з головним бухгалтером та колишнім проректором Миколою Баховським підробили додатковий договір, яким передбачалось, що університет винен підприємству більше мільйона гривень», - заявив Петро Савчук.

Ректор каже, що з 2011 року тривають судові тяганини у цій справі.

«Всі намагання мирним способом вирішити ситуацію ні до чого не призвели. Я готовий до переговорів, але представники підприємства на це не йдуть», - переконує посадовець.

Петро Савчук звернувся до обласного прокурора Максима Киричука та голови ОДА Олександра Савченка з проханням перевірити це підприємство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дурень думкою радіє
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні