У луцькій школі кажуть, що начальниця управління освіти «не йде на контакт»

5
3
У луцькій школі кажуть, що начальниця управління освіти «не йде на контакт»
Заступник голови батьківського комітету школи №25 Тетяна Мовяк каже, що начальниця управління освіти Луцькради не хоче контактувати з батьками школярів.

Про це йшлося у четвер, 29 березня, під час круглого столу: «Автономія шкільної та дошкільної освіти: чому Луцьк досі пасе задніх?».

«Позиція теперішньої влади мене дивує. Чому не впроваджується Закон «Про освіту»? Місто взагалі зупинилося в розвитку і навіть задкує назад. Нічого з реформ не впроваджується», -наголосила Тетяна Мовяк.

За її словами, міськрада сама вирішує на що і скільки виділяти грошей. Відтак, у школах не можуть спланувати подальший план ремонтних робіт.

«Однією рукою дають, іншою забирають. У цьому році сказали, щоб ми не чекали грошей, бо торік дали кошти на ремонт туалетів. Зіновія Лещенко (ред. – начальник управління освіти) не йде на контакт, відокремлена від батьків і школи. Вона вважає себе керівником», - сказала заступник голови батьківського комітету школи №25.

Вона додала, що якби в закладах освіти Луцька почали впроваджувати новий Закон «Про освіту», це б дозволило, зокрема, школам і садочкам розподіляти та використовувати кошти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це та очільниця про себе возомнила?Хай спуститься на землю,бо інакше її спустять!
Відповісти
Якраз мудра вона жінка.
А вам люди ніяк невгодиш.
Такі мудрі всі. ..
Відповісти
КОРУПЦІЯ В УЧИЛИЩАХ ВОЛИНІ: ПРИКРИВАЄ МІЛІЦІЯ Й МІСЦЕВА ВЛАДА?
1 Березня 2015 11:15Коментарів: 38Додати коментар



Педагог волинського училища не змирився з корупцією в навчальному закладі. Боротьба із «системою» переросла у бюрократичну тяганину. За намагання припинити корупцію в освітньому закладі чоловіка звільняли і поновлювали на роботі. Завдяки старанням педагога діло дійшло навіть до суду, щоправда, кримінальне провадження швидко закрили. Втім, Феміда дала ще один шанс, аби остаточно встановити справедливість.

Уся ця боротьба педагога Валерія Білоуса із корупцією у Луцькому вищому професійно-технічному училищі почалася ще 5 років тому.

Для Інформаційного агентства Волинські Новини волинянин розповів, що у своєму освітньому закладі його визнали кращим працівником, втім, коли почав боротися із «системою» - його звільнили, але він боротьбу не припинив.

«Як педагог, я став переможцем конкурсу професійної майстерності в 2010-му році, мене ще у Нововолинськ направляли на змагання. Потому, на базі моєї групи «слюсар з ремонту автомобілів» проводили ліцензування професії в училищі, і я захистив ліцензію для закладу. Усю документацію вів зразково, це і підтвердили перевіряючі», - розповідає Білоус.
Відповісти
Предоставлю горячих потенциальных клиентов для юристов и юридических компаний онлайн.

Тут краткое описание и как посмотреть подробнее, что в итоге Вы получите и в каком формате - https://klient-yurist.blogspot.com/

Все вопросы пишите ТОЛЬКО на эту почту: zayavki-yur@yandex.ru
Відповісти
Hello this site https://google.com the best
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні