У Нововолинську зграї собак кидаються на людей

4
4
У Нововолинську зграї собак кидаються на людей
У Нововолинську зграя бездомних собак кинулася на перехожих.

Інцидент трапився ввечері у понеділок, 26 березня, - про це написала Анна Павлишин у Фейсбуці.

"Я дуже люблю всіх собак....любила... тепер я категорично проти бездомних псів. Додому я могла не дійти саме через них. Так, я знаю, що собак не можна боятись, бо коли вони це відчують, то почнуть агресивно до тебе ставитись. Я їх спочатку старалась не боятись, але це було дуже важко і мені не вдалось", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Нововолинську агресивні пси напали на двох жінок та п’ятирічну дитину. Місцеві нарікають – у місті працює КП «Ласка», однак у Нововолинську залишається багато безпритульних собак.

Богдана Новарчук каже, що «Ласка» працює з Нововолинськом за договором уже три роки. Приїжджають працівники у місто раз на місяць або рідше. За раз забирають від десяти до 20 собак.

Анна Павлишин зазначила, що собак було п‘ять, вони гавкали, гарчали, гризлися між собою.

"Спочатку вони на нас не зважали, були зайняті своїми справами. Але коли ми пройшли останнє місце зупинки на 6-ому Мікрорайоні, вони від нас не відходили. І вже не гризлися між собою, а гарчали на нас. Самий більший з них пес дивився на мене і мою колегу і скалив свої зуби, всі інші бігали біля нас кругами і підгавкували. Не боятись було неможливо. В кармані я тримала газовий балончик, але й ним скористатись було страшно, тримала в руці вже на самий крайній випадок", - пише волинянка.

Жінка також додала, що зателефонувала за екстреним номером 101, проте у службі порятунку у допомозі відмовили.

"Тоді я згадала про таксі, подзвонила і по нас пообіцяли приїхати. Поки ми чекали машину, собаки гарчати на нас не переставали і кожна хвилина здавалась за десять хвилин, було дууууже страшно. Але зі сторони міста в сторону 5-ого мікрорайону йшла дівчина. Побачила я її вже коли вона нас обігнала і всі п‘ять собак побігли за нею. Я бачила, що вона зупинялась, потім йшла, потім знов ставала і через трохи ми її втратили з поля зору. Але собак чули ще довго. Я з колегою звідти почали швиденько рухатись в сторону хлібного заводу і по дорозі до нього нам подзвонили з служби таксі. Було не гарно відмовляти дяді,хоча поки він приїхав вся небезпека минула, ми скористались його послугами і приїхали додому", -

"Я живу в цьому місті, працюю, плачу податки і чому я маю боятись виходячи на вулицю. Ви реально піддаєте небезпеці життя людей. Я думала, що додому вже не дійду. Не маїте ви грошей зібрати тих псів в купу і дивитись за ними, стерилізувати їх, то повідстрілюйте їх і все. Коли ви звернете увагу на тих собак? Коли вони когось загризуть???", - запитує жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна говорити що вони безпритульні?! На фото видно що дві мають ошийники а одна схожа на Хаскі. Всі знають цю породу і їх ціну... Це питання до власників собак. Які випускають на самовигул. Мою тітку колись покусала собака не безпритульні а домашня яку вигулював господар без повідка. Робіть висновкі. Потрібно змусити всіх господарів собак зареєструвати і чіпувати своїх собак, збільшити відповідальність за вигул без повідка і без намордника для особливих порід. Тоді все стане на свої місця. Дворова собака яка виросла на вулиці вона зовсім інша в поведінці. В нас колись в дворі жила собачка Лінда всі діти її любили,вона ніколи не допускала в двір чужих собак. І ніколи ні на кого не кидалася. Бо її любив і кормив весь двір. Собаки також відчувають це. І ще додам собаки не люблять запах алкоголю...
Відповісти
Плюс додам. Фото могли зробити а відео агресії псів як вони гарчали,скалили зубами ...не має. Чому? Можливо це наклеп? Бо по фото видно що вони просто біжать один за одним повз вас. Це видно по відстані. І ніякої агресії.
Відповісти
Цікаво, а чому не проводить та сама КП "Ласка" СПРАВЖНЮ програму зі стерилізації. Почитайте, як багато пишуть, що саме люди підкидають цуценят і кошенят, викидають своїх дорослих тварин. Повідстрелювати собак - раз плюнути!!! А що далі, коли нарешті БУДУТЬ ВІДПОВІДАТИ ЛЮДИ за свою безвідповідальність???
Відповісти
Дійсно, покажіть тих потерпілих. Складається враження, що останнім часом ЗАБАГАТО новин про агресивну поведінку собак. Я теж знаю, що дворові собаки ведуть себе не так.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні