Їй треба було психологічно лікуватися, - Тимошенко про Савченко

4
4
Їй треба було психологічно лікуватися, - Тимошенко про Савченко
Керівник фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що Надія Савченко опинилась "не на своєму міці у житті" і їй варто було психологічно лікуватись.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

"Як Надія повернулася додому, переживши колосальний стрес, знущання, голодування, наруги, той же страх – треба було наполягати на тривалій психологічній реабілітації. Як людину, мені її безмежно шкода. Просто опинилася не на своєму місці у житті", - заявила Юлія Тимошенко.



Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що народний депутат Надія Савченко особисто планувала теракт у Верховній Раді.

"У слідства є незаперечні докази того, що Надія Савченко особисто планувала і особисто вербувала, давала вказівки про те, як провести теракт в цьому залі, знищивши бойовими гранатами дві ложі - урядову і гостьову, мінометами обрушивши купол Верховної Ради і автоматами добиваючи тих, хто вижив", - оголосив генпрокурор.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Бабах! Що, вср*лися?»: у мережі з'явилось скандальне відео з Надією Савченко

Слідчі СБУ затримали нардепа Надію Савченко прямо в приміщені Верховної Ради. За 20 хвилин до затримання, Верховна Рада підтримала подання Генпрокуратури на зняття з Савченко депутатської недоторканності, її затримання й арешт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І тобі треба лікуватися психологічно. А Надя молодець, говорить, що думаємо ми всі.
Відповісти
Яка ж патріотка- візочниця! Всралася і не прийшла на суд. Отак ви знаєте один одного. Скоро вибори і ми не сумніваємося, як Юля Тимошенко замість коляски буде повзти по землі. Які ви огидні всі сволочі брехливі. Мразі.
Відповісти
юлька поставила Савченко ПЕРШИМ номером у виборчому списку . Й просунулись ледве--ледве у В.Раду . А ось , коли фракція стала іі топити , то Тимошенко з переляку й щоб вмити руки не прийшла на голосування .ГАНЬБИЩЕ .
Відповісти
А за зрадника Лєбєдєва Тимошенко теж відчуває відповідальність ?..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні