--> Савченко планувала теракт в парламенті, - Луценко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Савченко планувала теракт в парламенті, - Луценко

11
6
Савченко планувала теракт в парламенті, - Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що народний депутат Надія Савченко особисто планувала теракт у Верховній Раді. ГПУ сьогодні внесе подання на притягнення її до кримінальної відповідальності, затримання і арешт.

Про це Юрій Луценко повідомив під час пленарного засідання Ради, на якому розглядалося притягнення до кримінальної відповідальності депутата Євгена Бакуліна, - повідомляє BBC Україна.

"У слідства є незаперечні докази того, що Надія Савченко особисто планувала і особисто вербувала, давала вказівки про те, як провести теракт в цьому залі, знищивши бойовими гранатами дві ложі - урядову і гостьову, мінометами обрушивши купол Верховної Ради і автоматами добиваючи тих, хто вижив", - оголосив генпрокурор.

Після цього Верховна Рада ухвалила рішення про виключення Надії Савченко зі складу комітету національної безпеки та оборони. "За" проголосував 261 депутат.

Незадовго до виступу пана Луценка у Раді, Надія Савченко прибула на допит до СБУ у справі про Володимира Рубана, якому інкримінують підготовку масштабних терактів у центрі Києва.

Перед допитом депутат відкинула всі звинувачення й у відповідь сама звинуватила владу та спецслужби в тому, що вони "підставляють" волонтерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони там шо всі у верховній раді позичили у Добкіна чарівну таблетку, щоб такий бред нести на всю країну. Якщо вона й винна, то професійні спецслужби так не діють.
Відповісти
Гнидопрокурор або з головою не дружить, або порошенку зад лиже. Якби Савченко планувала теракт у владі вона вже була б народним героєм. Якби це сталось їй при житті памятники треба було б ставити. На жаль це у генпрокурора піднялась температура. Якщо слідувати його хворіц логіці то кожен 3-4 українець терорист.
Відповісти
Шо за траву курить Юра ? Бачу добре Луцика вставляє, щоб таку ахінею нести.
Відповісти
Луцик схоже допився.
Відповісти
Бухаете? Тогда я иду к вам! (Белка)
Відповісти
Відчепились від Саакашвілі, вчепились до Савченко? Хворі мозгі. Немішало б їх рознести по стінах. Юа явно боїться живого свідка майдану. і порох бздить. Надя, дєрзай, успіху, будеш справжнім героєм, народним.
Відповісти
А Луценко проти? Всерівно їм капєц, правда за майдан вилізе дуже скоро. А вони можуть бути головними героями
Відповісти
Ти що не похмелився? Чи з просоння глянув на жінку третього тисячоліття і отримав переляк?
Відповісти
Надя подумала, що не дотягнула до героя України і вирішила зірвати верховну раду. Патріотка, молодець Надя.
Відповісти
Всі хто проти влади - вороги, терористи. Саакашвілі Порошенко запросив в Україну. Дав громадянство, посаду. Наді дав вертоліт свій, привіз з російського полону, дав героя. Як ці люди реально подивилися, що робить українська влада і говорять це вслух, вони автоматично стали терористами. Браво! Влада боїться правди, значить її капєц
Відповісти
Якби вона це зробила то увійшла б історію.Іі іменем називали б вулиці і дітей.Про те що як вони п...ть що вона хотіла зробити мріють мільйони украінців.І колись той день настане.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні