На Волині водія-вбивцю засудили на 9 років тюрми

2
-7
На Волині водія-вбивцю засудили на 9 років тюрми
Апеляційний суд Волинської області виніс вирок водію, через якого загинули двоє дівчат у селі Прилісне Маневицького району: йому таки доведеться провести за ґратами 9 років.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася уночі 2 серпня 2017 року. 42-річний нетверезий житель селища Маневичі, керуючи вантажівкою «MAN», наїхав на лавку, на якій сиділи троє підлітків.

Унаслідок наїзду 16-річна та 17-річна дівчата загинули. Ще один постраждалий - 16-річний хлопець - отримав тілесні ушкодження.

Водій з місця ДТП зник, проте завдяки скоординованим діям правоохоронців його швидко знайшли та затримали.

Його визнали винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило загибель кількох осіб, та залишенні потерпілих у небезпеці (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 286, ч. 1 ст. 135 Кримінального кодексу України).

Вироком Маневицького районного суду водію призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі та позбавлено права керування транспортними засобами на 3 роки.

Не погодившись із рішенням суду, обвинувачений оскаржив його в апеляційному порядку, проте, дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області залишив рішення суду першої інстанції в силі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало,як за два загублені життя.
Відповісти
!!!...молодих життя, життя, які тільки тільки починали жити...!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні