«УКРОП підключив до тиску на мій бізнес центральні телеканали і податкову», - Нестерук

1
0
«УКРОП підключив до тиску на мій бізнес центральні телеканали і податкову», - Нестерук
Депутат Луцької міської ради,співвласник ТОВ «Полісся-Трейд» Петро Нестерук каже, що УКРОП підключив до гонитви за його бізнесом не лише місцеві ЗМІ, а й центральні телеканали і податкову.

Про це депутат написав у своєму блозі на «Волинь24».

«Переслідування мене особисто, мого бізнесу, рідних та батьків Головним Управлінням ДФС у Волинській області, журналістами ТРК «Аверс», «Волинських новин», «Під прицілом» продовжуються і носить стійко виражений політичний характер. Особливо прискіплива увага проявилася у перерахованих вище структур до мого бізнесу і моєї персони після відмови фракцією БПП «Солідарність» у міській раді, яку я маю честь очолювати, як і однойменну міську партійну організацію, вступити в нову «укпропівську» більшість», - наголосив Петро Нестерук.

За його словами, декотрі обранці громади за певні матеріальні блага переметнулися під дах «УКРОПу».

«У цілому, фракція БПП витримала тиск і вистояла, проводить на даний час незалежну пропрезидентську політику в області, має своїх прихильників як і опонентів, є конструктивною опозиційною силою у міській раді. І це нормально, це правильно, коли політична боротьба проходить в сесійному залі, на площах і мітингах, за дискусійними столами та телевізійних каналах», - зазначив він.

Однак на Волині УКРОП переніс політичну боротьбу в площину бізнесу, рідних, особистостей, заявляє Нестерук.

Петро Нестерук нагадав, що близько року тому під керівництвом «УКРОПу», за допомогою підконтрольних партії ЗМІ та Головного управління ДФС в області на нього, його бізнес чиниться шалений тиск.

«Відомі проукроповські ЗМІ зливають десятки негативних інформацій і сюжетів про роботу ТОВ «Полісся-Трейд», провели серію так званих журналістських розслідувань, які завершувалися істеричними заявами і звинуваченнями «всях і всіх» в продажності і цинічності.

Підключено центральні проукроповські телеканали. Журналіст 1+1 Тарас Середич спеціально неодноразово приїздить у Луцьк, щоб купити пляшку горілки чи вина, а згодом роздути «сенсацію» на ТБ», - каже обранець громади.

За два роки податківці провели понад десять перевірок на ТОВ «Полісся-Трейд». Працівники ДФС описують, рахують, арештовують і повертають майно, вилучають документи, повертають їх невчасно тощо.

«Скажіть мені, чому така пристальна увага ГУ ДФС у Волинській області до ТОВ, яке займає менше 5% оптового ринку алкогольної продукції? Ще як мінімум 16 фірм в області реалізують оптом алкогольну продукцію. Серед них такі, які займають 15-20 відсотків ринку. Хтось читав у ЗМІ про славні дії волинських податківців на інших фірмах, крім «Полісся-Трейд», вилучення, арешти? Ні? І я не читав!» - обурився Нестерук.

Учора, 20 березня, бригада ГУ ДФС Волинської області прибула на ТОВ «Полісся-Трейд» для проведення 10-денної фактичної перевірки. До слова, нещодавно податківці на підставі ухвали слідчого судді вилучили основні документи підприємства.

«Тому вважаю заангажованими і політично обґрунтованими дії ГУ ДФС у Волинській області по відношенню до діяльності ТОВ «Полісся-Трейд». Вчора було подано скаргу у встановленому законом судовому порядку. Чекаю на справедливе рішення суду», - підсумував Петро Нестерук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"плюси" вже давно пробили дно! З жахіттям їхні новини не можливо дивтись, а такою заказухою жоден канал не займається як вони!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні