Протест на «Ягодині»: поліція попередила активістів

7
0
Протест на «Ягодині»: поліція попередила активістів
Поліція Волині звернулася до активістів, які 10 січня планують проводити акцію протесту на автодорозі перед міжнародним автомобільним пунктом пропуску «Ягодин», закликавши їх дотримуватися законів.

Про це йдеться у повідомленні сектору комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, у соціальних мережах з’явилися інформація із закликами проведення акцій протесту на автодорозі перед міжнародним автомобільним пунктом пропуску «Ягодин».

Протестувальники мають на меті висловити невдоволення внесенням змін у Податковий кодекс України щодо встановлення нових митних правил на ввезення товарів в Україну.

У поліції звертають увагу на недопустимість порушення публічної безпеки та правопорядку.

Разом з тим, наголошують правоохоронці, блокування транспортних комунікацій відповідно до ст. 279 Кримінального кодексу України тягне за собою кримінальну відповідальність.

Зокрема ч. 3 цієї статті передбачає від 5 до 12 років позбавлення волі.

Окрім цього, кримінальна відповідальність настає також за хуліганство, групове порушення громадського порядку, масові заворушення, заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку.

Правоохоронці закликають учасників акції протесту дотримуватися чинного законодавства та не допускати порушень публічної безпеки.

Як відомо, 7 грудня Верховна Рада внесла поправки до Митного кодексу, якими обмежила безмитне ввезення товарів через кордон.

Тепер правила безмитного ввезення товарів в ручному або супровідному багажі сумою до 500 євро (в аеропортах до 1000 євро) і з вагою до 50 кг діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні понад 24 години і в’їжджає в країну не частіше, ніж раз на 72 години. За більш частого в’їзду без податків можна ввезти товари на суму тільки до 50 євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось має працювати на державній роботі платити податки. Підтримувати і здобували ресурресурси для держави. А хтось дуже хитрий навіть податку не хоче платити, проте пенсії для своїх бабусь вимагає з держави і як прийде час то і собі вимагатиме. Взяти їх та посадити може в тюрмі рукавиця буде хоть для держави шити.
Відповісти
Хай виходять. Список учасників буде поданий куди треба. Тому червоний коридор тут і в поляків як бонус. Давайте збирайтесь активніше)))) беріть печиво і термоси.)))
Відповісти
Звикли жити однією контрабандою і нічого не сплачувати, а тепер ще протести влаштовують? не панькатись з такими, а відразу покарання! Інші через них страждати повинні?
Відповісти
А чому ви з депутатами панькаєтеся з чиновникам -хабарниками з олігархами панькаєтеся!!!???Чи може вони "святі" , ім можна порушувати ними ж створені закони?
Відповісти
Завжди починати з себе потрібно!!!. Хоч боротись з дипутатами, то з ними потрібно боротись на виборах, а не м..ду брати з їхніх будних рук!

Відповісти
паліция-опричняцькі тільки то й знає, що панти людям гнати, попереджати...
мирний курва протест їм ніяк у голові не вкладається. той сраний кабмін час вже кошмарити шо так на людей напосідають: все скурви сволочата попіднімали від світла до газу і ше й у Польшу не виїдь.
А як же норма Конституції, що права людей не можуть бути обмежені а тільким розширені??
Копам про таке важко думати їх парою звивин.
А людям болить, бо не дурні, розуміють що як не відстоювати, то ті жиди геть затопчуть і обложать такими шорами і заборонами, що ніде не крпунеш, тільки на їх довбані фабрики, за 4тисячі чистими...
Встид наростає. Буде серйозний бунт. і горітиме срака одного з другим тільки так.
Відповісти
Ті торбешники погоди реально не роблять.
Факт що взялись за прикордонну торгівлю свідчить що незабаром візьмуться за бабів що часником і петрушкою торгують, наглі бабища - ЖОДНА НЕ ЗАДЕКЛАРУВАЛА БАБЛА за рік, а ПІДНЯЛА ПРЕС КРУТИЙ!
Знайомтесь: грося і порося, два чмошники паршиві. аби тільки вигляд робити, шо порядок роблять. як вони гади влучно вкурили, що бляхарі і торбешники - сприймаються неоднозначно... і тому вдало можна збурювати одних українців проти інших і сміятись із того, що ніхто нікого не сприймає за брата... натомість жида гадського мають за достойного керманича... який навіть автопром не спромігся запустити... ЗАЗ стоїть. а воно торбешників буде кошмарити... сором тим свиням!
на сало гросю і поросю!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні