Активісти попередили про акцію протесту на пункті пропуску «Ягодин»

5
1
Активісти попередили про акцію протесту на пункті пропуску «Ягодин»
У середу, 10 січня, на «Ягодині» хочуть перекрити дорогу.

Мешканці прикордонних із Польщею населених пунктів анонсували акцію з перекриття українсько-польського кордону в пунктах пропуску «Ягодин» на Волині, інформує «Район Любомль» з посиланням на POLUKR.net.

«Шановні громадяни і перевізники України планується на 10.01 перекриття кордонів Рава-Руська, Ягодин, Краковець, Шегині у зв’язку з прийняттям скандальної поправки до митного кодексу», – написав один з ініціаторів і прихильників таких акцій Віктор Пехник на сторінці спільноти «Жовква – моє місто» у Фейсбуці.

Згідно зі змінами до Податкового кодексу, з 1 січня 2018 року українці мають право провозити без оподаткування товари загальною вартістю до 500 євро і вагою до 50 кг за умови, що вони були відсутні в країні більш ніж 24 години і в’їжджають в Україну не частіше, ніж раз на 72 години.

При в’їзді в країну авіатранспортом обмеження становить 1000 євро. Якщо ж цих часових проміжків не дотримано – ввезти товари без обкладення їх митом можна буде на суму до 50 євро.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Контрабандисти хочуть ускладнити нормальним українцям життя. Поліція повинна розігнати цих злодіїв, які не платять податки.
Відповісти
ну не можуть вони розігнати цих злодіїв, бо при владі - ті самі злодії і вони живуть з того контрабасу...і не тільки.
Відповісти
ну а хто ж тоді зміни ці прийняв?... інопланетяни?... не треба всіх міряти одним, влада точно така ,який народ... за 200₴ галасують і обирають всяких парасюків-гузів-палиць.
Відповісти
"Перекид" - це удар по економіці України! Походіть по магазинах Розетка, Мобіллак тощо, скрізь не соромлячись пишуть, що товар знаходиться у Польщі і термін доставки ... днів. А хто ж його ввозить? - оці б***кі "активісти"-човники! А чи впливає це на вартість товару? - а ні на копійку! Навар в кишеню власнику, а у бюджет - ДУЛЯ!
Відповісти
Гласять на всю країну що сер зар плата 5 тисяч а те що на волині зар плата 2600 зар плата то нормально, проживіть ви за цю зар плату Дідо і решта підписників, 24 год перебувати в польщі якщо я щось хочу собі купити це брєд і приниження гідності людини
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні