На «Ягодині» вдвічі менша черга, – Волинська митниця

0
0
На «Ягодині» вдвічі менша черга, – Волинська митниця
Ситуація на пункті пропуску «Ягодин» поволі стабілізується.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» повідомила прес-секретар Волинської митниці ДФС Валентина Черниш.

«На «Ягодині» протестна акція триває, але в неї менш радикальні форми ніж вчора. Водії ще висловлюють своє незадовлення, але більше не блокують рух дорогою. Біля них чергує національна поліція, близько 30 людей. Рух вантажних автомобілів, транспортних засобів на виїзд, автобусів – відновлений», – проінформували у прес-службі.

За словами митниці, це не означає, що черг зовсім немає. Вантажівки треба оформлювати, а їх за два дні назбиралося доволі.

«Вчора на вечір було 300 вантажівок, які стояли на виїзд з України, на сьогоднішній ранок їх залишилося 150», – зазначила прес-служба.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За мітинг «бляхарів» на волинському кордоні далекобійники заплатять тисячі євро штрафу

Нагадаємо, що пункт пропуску «Устилуг» уже розблоковано. За повідомленням поліції на ранок 27 листопада у черзі до виїзду дві автівки.

Прес-служба Волинської митниці повідомила, що пункт пропуску «Устилуг» ще вчора потрохи почав відновлювати свою роботу.

«Пікет ще був на в’їзді в місто, на самому пункті пропуску вже вщух. Серед ночі люди почали розходитися, сьогодні зранку забрали всі свої речі звідти. Відповідно доїзд до самого пункту і міста Устилуг – відновлено повністю», – проінформувала митниця.

Нових заворушень не очікують, але у прес-службі зазначають, що очікують на приїзд громадських активістів за детальним роз’ясненням норм застосування закону, який набув чинності з 25 листопада.

«Ми розуміємо, що учасники цієї акції вирішили йти в правовому полі і розмитнювати свої авто за пільгами, які надає цей закон. Надіємося, що власники автівок з іноземною реєстрацією скористаються можливістю і власне оформлять свої автомобілі», – зазначила митниця.

Прес-служба Волинської митниці сподівається, що до інших акцій «бляхарі» не будуть вдаватися.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Чи покарають активістів, які влаштували на Волинській митниці масову бійку
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні