За мітинг «бляхарів» на волинському кордоні далекобійники заплатять тисячі євро штрафу

0
4
За мітинг «бляхарів» на волинському кордоні далекобійники заплатять тисячі євро штрафу
Водії вантажних автомобілів, які через мітинг «бляхарів» простоюють на пункті пропуску «Ягодин», змушені будуть заплатити до п’яти тисяч євро штрафу.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів далекобійник Роман.

Нагадаємо, ускладнення пропуску автомобілів через ПП «Ягодин» пов’язане з акцією протесту власників автомобілів на «євробляхах».

У неділю, 25 листопада, на пункті пропуску «Ягодин» Волинської митниці сотні людей почали палити шини і викрикувати «Ганьба!», протестуючи проти нових правил ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.

У понеділок, 26 листопада, поліція Волині розпочала кримінальні провадження за фактами блокування транспортних комунікацій та групового порушення громадського порядку на пункті пропуску «Ягодин».


ЧИТАТИ ТАКОЖ: Головний волинський поліцейський – про кримінал на «Ягодині»

Далекобійник Віталій, який не може перетнути кордон вже більше доби, запевняє, що вночі практично всі «євробляхарі» зловживали спиртним.

«Вночі одні алкаші тут були, влаштували собі тут гучне гуляння. Якісь незрозумілі. Я, звісно, знаю, хто вони – це з Любомля. Люди, які нічого не досягли…» – запевнив очевидець.

Натомість очільник головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига запевняє, що серед активістів п’яних не було й немає. З його слів, немає проблем і з заторами, хоче протягом 30-ти хвилин пропускають лише по три вантажівки з обох сторін кордону.

Чоловік стоїть перед кордоном вже дві доби. Каже, що такі мітинги потрібно проводити під Верховною Радою, адже ці дії не впливають на владу, а лише блокують роботу мирних жителів.

У водіїв вантажних автомобілів, який не пускають через волинський кордон, зіпсувалися продукти харчування на тисячі євро.

«Далекобійники їздять за чіпами, і за кожну годину, проведену на кордоні, нам прийдеться заплатити із власної кишені. Такий штраф отримає кожен водій вантажівки, який вчасно не прибув із товаром», – каже Роман.

Сума штрафу, за словами далекобійників, може сягати від тисячі до п'яти тисяч євро.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні