--> Чи покарають активістів, які влаштували на Волинській митниці масову бійку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи покарають активістів, які влаштували на Волинській митниці масову бійку

0
2
Чи покарають активістів, які влаштували на Волинській митниці масову бійку
Головний поліцейський Волині запевнив, що правоохоронці встановлять та покарають тих людей, які влаштували на Волинській митниці масову бійку.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Нагадаємо, ускладнення пропуску автомобілів через ПП «Ягодин» було пов’язане з акцією протесту власників автомобілів на «євробляхах».

У неділю, 25 листопада, на пункті пропуску «Ягодин» Волинської митниці сотні людей почали палити шини і викрикувати «Ганьба!», протестуючи проти нових правил ввезення автомобілів на іноземній реєстрації.

У понеділок, 26 листопада, поліція Волині розпочала кримінальні провадження за фактами блокування транспортних комунікацій та групового порушення громадського порядку на пункті пропуску «Ягодин».

А в понеділок, 26 листопада, на пункті пропуску «Ягодин» обидві сторони конфлікту влаштували масову бійку. Один із водіїв вантажного автомобіля вирішив проїхати без черги. Такі дії обурили мітингувальників. Вони почали кидати в автомобіль шини та битися, а водій вигукував із автомобіля: «Я вас всіх поріжу!».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Речниця патрульних розповіла про бійку на «Ягодині»

Протягом п’яти хвилин поліція не втручалася, однак, коли мітингувальники почали жбурляти у вантажівки палаючі шини, а вантажівка почала рухатися на людей – втрутився спецпідрозділ поліції. Натомість головний поліцейський Волині переконує, що правоохоронці відразу втрутилися у конфлікт.

«Безперечно, коли люди будуть встановлені, то їх притягнуть до відповідальності. Якщо, звісно, були такі організатори, які влаштували цю бійку, цей безлад, який був. Найголовніше, що у наслідку в нас немає травм, люди не постраждали, вони адекватно приймають рішення», – переконує Петро Шпига.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні