Речниця патрульних розповіла про бійку на «Ягодині»

1
5
Речниця патрульних розповіла про бійку на «Ягодині»
Речниця управління патрульної поліції Волинської області Ольга Бузулук повідомила, що на кордоні усе під контролем.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"По вечірніх подіях: справді була шарпанина, бо водії фур нібито домовились про безперешкодний проїзд, але потім мітингувальники передумали. Виник конфлікт.

Але конфлікт там і не припиняється. Коли в одному місці скупчується кілька сотень людей, абсолютно різних, які не мають лідера, поводяться часом дивно, вимагають усього підряд, то інцидентів не уникнути. Але ситуація під контролем.

Що стосується патрульної поліції, то полісмени працюють по напрямку регулювання дорожнього руху, намагаються домовлятись про пропускання транспорту, попереджують, як краще їхати. Інші правоохоронці працюють по інших напрямках. Тому все контролюється", - пише пані Ольга.

Також речниця додає: "цієї ночі мій колега-поліцейський особисто спілкувався з протестувальниками, аби ті пропустили 2 автобуси з підлітками з Києва, які їхали в Польщу на заходи. Так от, на початку їх пропустили, а ті, що були далі, передумали. Почали конфліктувати вже між собою. Дівчатка таки поїхали в сусідню країну, але якою ціною. І невже ці підлітки захочуть потім жити, вчитись і працювати в Україні, бачивши таких співгромадян? Сумніваюсь.

Мені теж з такими огидно жити. Бо сьогодні, спостерігаючи за цим всім, особливо за поведінкою моїх землячків з Любомльщини, я пригадала дещо особисте. 2015 рік. Вибори. Коли депутатом облради став багатий бізнесмен, який тупо підкупляв людей округу безплатними саджанцями смородини, і всі це знали й бачили. І мовчали. І обрали. Так от, що я вам скажу: ви заслужили на те, що маєте. А далі може бути ще гірше, якщо не змінитесь", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Головний волинський поліцейський – про кримінал на «Ягодині».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так коли ті дівчатка поїдуть за кордон то вже не захочуть вчитись і жити в Україні. На нажаль не через цих мітингувальників....а через те що жити тут суперово
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні