--> «Машина часу» виступатиме в Україні без «ватного» клавішника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Машина часу» виступатиме в Україні без «ватного» клавішника

0
-6
«Машина часу» виступатиме в Україні без «ватного» клавішника
Лідер групи «Машина времени» Андрій Макаревич прокоментував повідомлення про відхід з колективу клавішника Андрія Державіна. За його словами, заміна учасника не пов'язана з політичними розбіжностями, - пише Захід.НЕТ із посиланням на радіостанцію «Говорит Москва».

Макаревич назвав нісенітницею версію про те, що музикант пішов з групи через підтримку анексії Криму у 2014 році. Державін взагалі відмовився від коментарів.

На своїй сторінці у Facebook музикант висловився ще різкіше. Він заявив, що йому байдуже, що думає музикант з приводу України.

«Мені абсолютно не цікаво, що думає Андрій Державін з приводу України - він доросла людина (я-то вважаю, що він взагалі на цю тему не думає, але не збираюся у нього це з'ясовувати.) До речі, за останні два роки ми тричі (і з великим успіхом) гастролювали в Україні - і що, щось змінилося?» – запитує музикант.

Нагадаємо, що клавішник «Машини времени» Андрій Державін та директор гурту Володимир Сапунов виступили за анексію Криму та підрисали лист на підтримку політики Путіна. Натомість бас-гітарист Олександр Кутіков та сам Макаревич підтримали Україну.

Найближчим часом група запланувала декілька концертів в Україні. Зокрема у Львові її виступ має відбутись 22 листопада.

Айдер Муждабаєв, заступник генерального директора першого кримськотатарського телеканалу «ATR», закликав бойкотувати концерт гурту.

«Поява одного з цих людей під оплески на українській сцені, а другого - за сценою, котрі рахують гроші українських глядачів, є не більш доречним, ніж фільми з Пореченковим або концерти Кобзона», - написав Муждабаєв у Facebook.

Уже після того, як стало відомо, що Андрій Державін залишив «Машина времени», Айдер Муждабаев заявив у Facebook, що Макаревич вирішив замінити музиканта через його позицію щодо Криму.

«Група - це особливе об'єднання, відносини музикантів в ній дуже близькі, майже (панове гусари, мовчати!) інтимні. Уявіть собі, що жила багато років сім'я - і раптом розбігається. Так вони самі собі не завжди можуть пояснити, що пішло не так. А тут їх викликають на суд громадськості і кричать - зізнавайтесь, це ви через Крим? Ну правда, смішно. І якщо ви до нас добре ставитеся - заради Бога, від*біться», - написав Макаревич.

Нагадаємо, раніше Андрій Макаревич назвав вторгнення в Україну «подіями 4-річної давності» та запропонував українцям припинити їх обговорювати. «Навчіться видихати», - порадив музикант.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні