«Щоб знати, що відбувається, треба почекати два місяці», - Олександр Ніколайчук про затримання Тиводара

3
-3
«Щоб знати, що відбувається, треба почекати два місяці», - Олександр Ніколайчук про затримання Тиводара
Активіст "Самооборони" Олександр Ніколайчук вважає, що на сьогоднішній день правоохоронцям пріоритетніше розібратися з проблемою високого рівня злочинності, а не з негласним прослуховуванням телефонних розмов.

Про це він розповів у коментарі "Волинь24".

Нагадаємо, у Луцьку посеред вулиці затримали керівника "Варти порядку" Олександра Тиводара.

Згодом відбулися обшуки у його домівці та офісі громадського формування. Під час яких у "вартівців" СБУ знайшли контрабандні "жучки" для прослуховування, флешки з фотографіями, зброю, гранати та протитанкові міни. Також нещодавно стало відомо за ким стежила "Варта порядку".

Щодо ситуації, яка склалась з "Вартою порядку" та її керівником Олександром Тиводаром, то Олександр Ніколайчук зазначає, що дізнатися достеменно чому так стало можна буде набагато пізніше.

"Для того, щоб знати, що відбувається достеменно, давайте почекаємо два місяці, тоді побачимо. В мене життєва позиція така, що потрібно ставитися до людей, так, як ти хочеш, щоб ставилися до тебе. Тому я нікому не бажаю ніякого зла, ніякої шкоди. І взагалі я хочу, щоб все було чесно та по-справедливості", - розповів він.

Активіст також зазначає, що його особисто більше хвилюють проблеми з підпалами машин та приміщень, аніж питання прослуховування телефонів.

"Мене як небайдужу людину турбують більше питання такі, які в багатьох інших міста не відбуваються і навіть якщо відбуваються, то набагато менше й не настільки резонансно: підпали автомобілів, вже дійшло до підпалів приміщень. За такі речі потрібно відповідати, ці питання мене більше турбують, аніж негласне прослуховування.

Я людина відкрита, тобто можу публічно всі свої телефонні розмови вести, мені немає що приховувати, тому оці питання мене абсолютно не турбують. Я спрямував би більше увагу правоохоронців, прокуратури, служби безпеки саме на вище наведені проблеми Волині. І в нашому краї і в області з цим немає елементарного порядку", - каже Ніколайчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прослушки-це тільки вершина айсберга.... тому дивно чути такі слова від Ніколайчука
Відповісти
А чому все так потаємно? І притчами? Чому "два місяці"? А чому не місяць, чи не пять, чи не кілька років? Чому не сьогодні? Набивання собі ціни? Людину затримано по трьох статтях, то чого тулити тільки прослуховування? Саша, ти ще щось вмієш робити крім того, чим ти займаєшся? Сумнівно... Йди в автодор пісок тачкою возити.
Відповісти
Чесно, краще пісок тачкою возити, як на кнопочки тут нажимати. Я багато чого знаю. Як і знаю, що будь-яка людина вважається невинною, доки її вина не доведена судом. Доки не навчишся коментувати від власного імені, ти нікчемний, бо ти ніхто і звати тебе ніяк.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні