--> Стало відомо, за ким стежила «Варта порядку» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, за ким стежила «Варта порядку»

12
12
Стало відомо, за ким стежила «Варта порядку»
Представники окремого підрозділу громадського формування “Варта порядку” вели неофіційне стеження за цілою низкою людей, серед яких – колишній серкретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, нардеп Ігор Лапін, суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук, а також керівник Волинського осереку “Національного корпусу” Андрій Дяченко та його заступник Олександр Дмитрук.

Про це виданню "Волинь24" стало відомо від власного джерела у правоохоронних органах.

Нагадаємо, 8 серпня СБУ затримало керівника "Варти порядку" Олександра Тиводара, а також обшукали його домівку та офіс.

В офісіправоохоронці знайшли контрабандні "жучки" для прослуховування, флешки з фотографіями, зброю, гранати та протитанкові міни.

Прокуратура ж звинувачує "вартівців" у незаконному стеженні за людьми, у тому числі за публічними особами.

Список зазначених вище людей - не повний перелік тих, за ким стежила "Варта порядку". Пізніше можуть стати відомі імена й інших "об’єктів", зазначає джерело.

Нагадаємо, у березні кілька автомобілей стежило за посадовцями Луцькради, зокрема за Юлією Вуснеко, а також за нардепом Ігорем Лапіним.

За даними реєстру транспортних засобів власником однієї з автівок є заступник голови правління громадського формування «Варта порядку» Олександр Рубан.

А нещодавно, у червні, суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук розповіла, що знімальна група телеканалу «Аверс» незаконно проникла в її житло. Жінка вважає це розправою за винесене рішення про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради.

Тоді ж, посеред білого дня побили очільника Національного корпусу «Азов» на Волині Андрія Д’яченка. Він підозрює, що це сталося через його політичну позицю.

Як заявляв чоловік у коментарі ВАР, протягом двох тижнів перед побиттям, за ним стежили два автомобілі. В тому числі і ті ж авто, які стежили за Юлією Вусенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а причому тоді ужгородська прокуратура?????? Сфоткали Вусенчиху серед білого дня в громадському місті!!!! В тих недоумків вже паранойя!!!!!!!!!!!!! Їх лікувати, і то терміново!
Відповісти
забули ще згадати про атомну бомбу
Відповісти
В 2014 - 2015 рр вони також стежили за нині покійним Миколою Романюком. Ми пам'ятаємо що тоді був підпал автомобіля сина Романюка, а він сам не раз говорив про прослуховування та погрози.
Відповісти
От класно, що всі гріхи можна на Варту звернути. Шановні журналіти видання Волинь 24 не позортеся і не показуйте свій непрофесіоналізм. "Виданню "Волинь24" стало відомо від власного джерела у правоохоронних органах". Що за брєд??? Давайте людям конкретні факти, а не плітки бабок на лавочках. Скільки можна мусолити тему зброї, мін, та гранат?Тож писалося вже в ВН, що це навчальні муляжі. Плітки, плітки і не більше. Фуфлові ваші новини.
Відповісти
Не читай
Відповісти
Не подобається - не читай
Відповісти
За мною постежте я в парку
Відповісти
один олігарх наїхав на другого,''яка біда для міста ''.Слідуючий хід ''чесного конт......''- Палицю будуть знімати з голови облради.Ковель закакали тепер за Луцьк беруться.Від цього шоу зароблять лише ''чесні журналісти'', депутати, ще копійки дадуть на масовкі на екранах.Раніше олігархи партіями прикривались ,тепер самі вилізли на сцену.
ps. хто більше заплатить той і виграє посаду№1 в Луцьку
Відповісти

"...Про це виданню "Волинь24" стало відомо від власного джерела у правоохоронних органах." - пацюк (крыса) завівся в органах!
Відповісти
Прикидаєьься. Всі раптом падають з нвг. Тоже мені афганець. Бик бандитськмй. Судити гадла по всій строгомиі!
Відповісти
І чого ви добиваєтесь? Ваша коаліція теж неприємна багатьом. Хочете типу Укроп розгромити. Зібрались в банду навітт ті,що в інші часи і не спілкувались би. І все заради одного. Бо відчуваєте дуже велику конкуренцію. А до влади хочеться. Знаєте, якщо ніхто з Укропу не переможе,то дуже хотілось, щоб і вами там не пахло!!!!!!
Відповісти
А плани по захопленню адмін будівель волинської області навіщо були?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні